ŠKOLARCIMA S LJUBAVLJU

BM

Naftna industrija Srbije se kao donator pridružila humanitarnoj akciji nevladine organizacije „Naša Srbija“, koja seoske škole i njihova izdvojena odeljenja oprema parkovima. Danas je u Orašcu otvoren prvi ovogodišnji „Park prijateljstva“ za školarce

Naftna industrija Srbije je podržala humanitanu akciju nevladine organizacije “Naša Srbija”, pod nazivom “Parkovi prijateljstva”, u okviru koje je danas u Orašcu, otvoren prvi ovogodišnji park za školarce.U okviru dobrotvorne akcije “Parkovi prijateljstva” seoske škole i njihova izdvojena odeljenja opremaju se parkovima, u čijem sklopu su ljuljaške, klackalice i penjalice, tako da će deca školske odmore i slobodno vreme moći da provode u igri i rekreaciji na uređenim prostorima. Do sada je “Parkovima prijateljstva” opremljeno više od dvesta seoskih škola i izdvojenih odeljenja širom Srbije, od toga deset na Kosovu i Metohiji.

„NIS kao društveno odgovorna kompanija podržava lokalnu zajednicu kroz korporativni program ‘Humanitarni projekti’. Učestvujući u akciji ‘Parkovi prijateljstva’, NIS daje svoj doprinos stvaranju kvalitetnijih uslova za život i obrazovanju naših najmlađih. Opremu za parkove napravili su učenici srednjih tehničkih škola u Bajinoj Bašti i Leskovcu, čime ovaj projekat zavređuje još veću pažnju i NIS je sa ponosom danas ostvario nova prijateljstva“, izjavila je Sanja Lubardić, direktor eksternih komunikacija Naftne industrije Srbije.

Svečanom otvaranju parka u Orašcu prisustvovala je Tatjana Tadić, pokroviteljka akcije, predstavnici organizacije “Naša Srbije” i predstavnici kompanije NIS, koja je jedan od najvećih donatora ovogodišnje akcije, a koja je ovom prilikom mališanima namenila i podelila više od 170 paketića.Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...