Kvalitetno gorivo opravdava poverenje potrošača

Izvor:   NIS

Savremena tehnologija, stručnost, stroga kontrola kvaliteta i na samom kraju poverenje potrošača - rečenica je koja u samo nekoliko reči najbolje opisuje način na koji naš naftni gigant, kompanija NIS, pristupa proizvodnji i distribuciji prvog i jedinog domaćeg goriva. (Foto: NIS)

Kao dokazani lider u inovativnosti svakog aspekta poslovanja, ali i osluškivanju potreba potrošača, NIS posebnu pažnju posvećuje proizvodnji svog primarnog proizvoda goriva na svim nivoima, od početnog proizvodnog, do krajnjeg, kada stigne do potrošača, navodi se u saopštenju ove kompanije.

NIS-ovo gorivo je jedino gorivo koje se proizvodi u Srbiji, odnosno, u Rafineriji nafte u Pančevu.

Upravo tamo, visokokvalifikovan i iskusan inženjerski kadar prati, uvodi i razvija metode ispitivanja u skladu sa svetskim trendovima, ali i proverava kvalitet goriva tokom celog proizvodnog procesa. Dodatno, savremena tehnologija omogućava da se obavi više od 18.000 analiza koristeći više od 400 ispitnih metoda koje garantuju vrhunski kvalitet goriva.

Kako bi bili sigurni da će do potrošača stići gorivo visokog, neizmenjenog kvaliteta, pre konačne isporuke vrše se i finalna laboratorijska ispitivanja koja imaju za cilj obezbeđenje kvaliteta goriva prilikom transporta, od rafinerije do benzinskih stanica, kao i sprečavanje degradacije kvaliteta tokom transporta.

Izdavanjem izveštaja o ispitivanju kvaliteta goriva NIS-ove laboratorije potvrđuju kvalitet proizvedenih goriva, a kompanija garantuje da se na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama nalazi domaće gorivo vrhunskog kvaliteta.

Ovakav pristup postao je tradicija koja dovodi uzajamnog poverenja koje kompanija gradi sa potrošačima, za šta je najbolji dokaz više  od milion građana Srbije koji toče NIS Petrol ili GAZPROM goriva, kao i „Sa nama na putu“ program lojalnosti koji broji najviše članova u zemlji.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...