Novi program “NIS Energy” za diplomce i master studente

Izvor:   NIS

“Nis Energy” je jednogodišnji, plaćeni program NIS-a namenjen motivisanim mladim kandidatima koji svojim idejama mogu da pruže novu energiju kompaniji, a ujedno dobiju šansu da uče i razvijaju se u jednom od najvećih energetskih sistema u regionu

Kompanija NIS pokreće novi program za mlade pod nazivom „NIS Energy“namenjen diplomcima i master studentima, a svi zainteresovani mogu se prijaviti do 30. novembra slanjem svoje biografije putem linka https://posao.nis.rs/prijava/nis-energy.

“NIS Energy” je jednogodišnji, plaćeni program kompanije NIS koji je namenjen motivisanim mladim kandidatima koji svojim idejama mogu da pruže novu energiju kompaniji, a ujedno dobiju šansu da uče i razvijaju se u jednoj od najvećih energetskih kompanija u regionu. Kandidat je potrebno da ima manje od godinu dana radnog iskustva, odlično poznavanje MS Office paketa, kao i znanje engleskog jezika.

Za program mogu konkurisati master studenti i oni koji su diplomirali na Mašinskom fakultetu, Fakultetu tehničkih nauka, Ekonomskom fakultetu, Fakultetu organizacionih nauka, Rudarsko-geološkom fakultetu, Elektrotehničkom fakultetu, Tehničkom fakultetu, Tehnološkom fakultetu, Tehnološko-metalurškom fakultetu, Prirodno-matematičkom fakultetu i Pravnom fakultetu.

Početak programa planiran je za februar 2021. godine, a NIS-ovi mentori će pratiti polaznike tokom celokupnog trajanja programa. Pored praktičnog rada u kompaniji, program uključuje i raznovrsne treninge, stručna predavanja i obuke, kao i rad na individualnom projektu. Polaznici zaključuju Ugovor o radu na određeno vreme u trajanju od godinu dana, nakon čega dobijaju mogućnost da se po završetku programa zaposle u kompaniji.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...