NIS širi mrežu GAZPROM benzinskih stanica u Srbiji

BM

Otvaranjem GAZPROM benzinska stanica na auto-putu Niš-Beograd u Bagrdanu NIS je otvorio 21 radno mesto.

Kompanija NIS, kao vodeća energetska kompanija na domaćem tržištu, nastavlja sa razvojem maloprodajne mreže u Srbiji, otvaranjem novog maloprodajnog objekta GAZPROM premijum brenda na auto-putu Niš-Beograd, u mestu Bagrdan, kod Jagodine.

Ovo je devetnaesta benzinska stanica NIS-ovog premijum brenda GAZPROM, koji je kompanija otvorila u okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata na domaćem tržištu.

Otvaranjem novog GAZPROM maloprodajnog objekta u Bagrdanu obezbeđeno je 21 novo radno mesto. Samim tim, NIS, kao lider na domaćem tržištu naftnih derivata, potvrđuje status jednog od vodećih poslodavaca na domaćem tržištu, kao i opredeljenost da nastavi sa ulaganjima u razvoj i modernizaciju svoje maloprodajne mreže, što je jedan od strateških pravaca u poslovanju kompanije.

GAZPROM benzinske stanice predstavljaju modernu maloprodajnu mrežu koje posluju na četiri tržišta Jugoistočne Evrope sa više od 90 objekata, nudeći visoki kvalitet ponude i usluge potrošačima Srbije, Bugarske, Rumunije i Bosne i Hercegovine. Reč je o premijum maloprodajnom segmentu kompanije NIS koja rukovodi mrežom od više od 400 benzinskih stanica u Srbiji i regionu, koje nude vrhunski kvalitet goriva evropskog standarda iz Rafinerije nafte Pančevo. Pažljivo odabranom ponudom dopunskog asortimana, kao i konstantnim unapređenjem usluge i proizvoda, GAZPROM  benzinske stanice usmerene su na zadovoljenje potreba najzahtevnijih potrošača.

Nova benzinska stanica GAZPROM premijum segmenta kompanije NIS izgrađena je u skladu sa najsavremenijim svetskim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima, raspolaže savremenom opremom kao i dvostranim multipleks automatima za točenje goriva. Potrošačima su 24 sata dnevno na raspolaganju visokokvalitetni derivati evro-5 standarda domaće proizvodnje, a deo ponude su i premijum G-Drive derivati, kao i TNG unapređenog kvaliteta iz Rafinerije nafte Pančevo.

Moderni ambijent GAZPROM benzinske stanica uz brzu i efikasnu uslugu nudi i bogat izbor robe široke potrošnje, besplatni pristup bežičnom internetu, a potrošači mogu da računaju i na raznovrsnu gastronomsku ponudu najkvalitetnijih proizvoda, koja im je dostupna u okviru Drive Café restorana.

Na novoj benzinskoj stanici potrošače očekuju i sve pogodnosti unapređenog Sa nama na putu programa lojalnosti NIS-a, uključujući i mogućnost plaćanja goriva i dodatnog asortimana na odloženo - do 45 dana.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...