NIS-u nagrada Kapetan Miša Anastasijević

BM

Priznanje Kapetan Miša Anastasijević NIS je dobio za najbolju korporativnu odgovornost.

Na svečanosti, održanoj u prostorijama Matice Srpske u Novom Sadu, kompanija NIS je nagrađena priznanjem Kapetan Miša Anastasijević za najbolju korporativnu odgovornost.

Kapetan Miša Anastasijević je nagrada koja se već tradicionalno dodeljuje najuspešnijim institucijama, pojedincima i preduzetnicima u Južnobačkom regionu,  u okviru manifestacije Put ka vrhu, čiji je cilj da podstakne i afirmiše preduzetništvo u Srbiji.

Nagradu je u ime kompanije primio Stefan Despotović, direktor Direkcije za eksterne komunikacije NIS-a.

„Poslovanje po principima korporativne društvene odgovornosti je put koji je NIS izabrao još 2009. godine. Podrška zajednici, pojedincima, sportskim, naučnim i humanitarnim udruženjima predstavlja ne samo naše strateško opredeljenje,već i želju našeg rukovodstva i svih zaposlenih NIS-a. Smatramo da uspeh koji se ne deli sa svim članovima zajednice nije potpun i stoga nastojimo da svakodnevno stvaramo bolje uslove za život cele zajednice. Hvala vam što ste prepoznali naša stremljenja, a mi ćemo za uzvrat nastaviti da ulažemo u bolje sutra svih nas“, rekao je Despotović.

NIS

Društveno odgovorno poslovanje predstavlja strateško opredeljenje kompanije NIS. U skladu sa sloganom „Budućnost na delu“, NIS doprinosi široj društvenoj zajednici realizacijom pet korporativnih programa: „Zajednici zajedno“, „Energija znanja“, „Energija sporta“, „Kultura bez granica“ i „Filantropija i volonterizam“.

Pored NIS-a, dobitnici nagrade Kapetan Miša Anastasijević su i kompanija Carlsberg Srbija, Opština Temerin, kao najbolja lokalna samouprava, prof. dr Zoran Milošević,pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost...


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...