Nagrade kupcima NISOTEC proizvoda

BM

Kupovinom prozvoda iz asortimana NISOTEC palete potrošači ovog NIS-ovog brenda sintetičkog ili polusintetičkog motornog ulja za putnička vozila stiču pravo učešća u nagradnoj igri.

Kompanija NIS pripremila je posebna iznenađenja za potrošače prilikom kupovine prozvoda iz asortimana NISOTEC palete na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, kao i u prodajnim objektima kompanije Gazelakomerc.

Kupovinom do 31. oktobra NISOTEC sintetičkog ili polusintetičkog motornog ulja za putnička vozila, uz sačuvan fiskalni račun, potrošač ostvaruje pravo na učešće u nagradnoj aktivaciji, a samim tim i mogućnost da osvoji vožnju u NISOTEC vozilu od kuće do posla ili do druge željene lokacije. Srećni dobitnici imaće priliku da tokom nagradne NISOTEC vožnje odgovaraju na pitanja o najpoznatijem uljnom brendu kompanije NIS, koja će biti komunicirana putem TDI radija. Najuspešniji će osvojiti vredne nagrade, među kojima je i kartica za gorivo u vrednosti od 3.000 dinara.

Iz NIS-a ističu da je široka paleta NISOTEC proizvoda izrađena od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a njihovom upotrebom omogućuje se ušteda goriva, produžava radni vek motora i obezbeđuje bolja zaštita motora od korozije. NISOTEC brend kompanije NIS dobitnik je velikog šampionskog pehara ovogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu za vrhunski kvalitet motornih i hidrauličnih ulja, kao i sedam velikih zlatnih medalja i tri zlatne medalje za kvalitet proizvoda NISOTEC palete

Pravo na učešće u nagradnoj aktivaciji potrošač ostvaruje slanjem SMS poruke na broj telefona 069 3089 399, a detaljan mehanizam akcije dostupan je na sajtu www.nisotec.rs ili besplatnim pozivom na telefon kol centra NIS-a 08 0000 8888.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...