Pokloni uz NISOTEC proizvode

BM

U saradnju sa Gazelakomercom NIS je pripremio posebno iznenađenje za korisnike NISOTEC proizvoda.

Kompanija NIS pripremila je posebno iznenađenje za korisnike NISOTEC proizvoda u saradnji sa svojim partnerom, Gazelakomercom, liderom na domaćem tržištu u prodaji auto delova i maziva.

U okviru akcije koja traje do isteka zaliha, prilikom kupovine četiri litre NISOTEC motornog ulja u bilo kom od četrnaest maloprodajnih objekata Gazelakomerca potrošač dobija na poklon dve litre NISOTEC autoglasa, dok profesionalni kupci za kupovinu 120 litara motornog ili dve bačve ulja iz NISOTEC palete proizvoda vrhunskog kvaliteta dobijaju radno odelo.

Upotrebom NISOTEC ulja i maziva kompanije NIS obezbeđuje se ušteda goriva, bolja zaštita motora od korozije i produžava se radni vek motora. Vrhunski kvalitet proizvoda potvrđuje i veliki šampionski pehar sa ovogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu za vrhunski kvalitet motornih i hidrauličnih ulja, kao i sedam velikih zlatnih medalja, odnosno tri zlatne medalje za kvalitet proizvoda NISOTEC palete.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...