NISOTEC proizvodi jeftiniji do kraja avgusta

BM

Sve potrošače na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji očekuje do 30 odsto popusta za više od 30 artikala iz asortimana NISOTEC ulja i maziva.

Kompanija NIS obezbedila je do kraja avgusta pogodnosti za kupce NISOTEC proizvoda. Na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji, potrošače očekuje do 30 odsto popusta za više od 30 artikala iz asortimana NISOTEC ulja i maziva.

Popust od 15 odsto namenjen je svim kategorijama potrošača, s tim da korisnici specijalizovanih NIS kartica - Agro kartice, Agro platne kartice i Taksi kartice ostvaruju dodatni popust od 15 odsto, saopšteno je iz NIS-a.

Detaljne informacije o NISOTEC letnjoj akciji koja traje do 31. avgusta dostupne su na www.nisotec.eu

Na ovoj adresi, pored spiska proizvoda koji se nalaze na popustu, potrošači se mogu upoznati sa kompletnom paletom NISOTEC proizvoda koja se pravi od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja.

Upotrebom NISOTEC maziva, brenda kompanije NIS, obezbeđuje se ušteda goriva, bolja zaštita motora od korozije i produžava radni vek motora. Vrhunski kvalitet proizvoda potvrđuje i veliki šampionski pehar sa ovogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu za vrhunski kvalitet motornih i hidrauličnih ulja, sedam velikih zlatnih medalja i tri zlatne medalje za kvalitet proizvoda  NISOTEC palete.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...