Akcija NISOTEC

BM

Pokloni za potrošače palete NISOTEC proizvoda na benzinskim stanicama NIS-a.

Kompanija NIS je petu godinu zaredom obezbedila poklone za korisnike NISOTEC proizvoda u okviru tradicionalne akcije Moj auto voli NISOTEC, tokom koje potrošači imaju mogućnost da osvoje vrednu nagradu na benzinskim stanicama kompanije.

Široka paleta NISOTEC proizvoda izrađena je od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja. Upotrebom NISOTEC maziva omogućuje se ušteda goriva, produžava radni vek motora i obezbeđuje bolja zaštita motora od korozije. NISOTEC, brend kompanije NIS, dobitnik je velikog šampionskog pehara ovogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu za vrhunski kvalitet motornih i hidrauličnih ulja, kao i sedam velikih zlatnih medalja i tri zlatne medalje za kvalitet proizvoda NISOTEC palete.

U okviru akcije koja traje do 30. juna, uz kupljeni NISOTEC proizvod na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama ili u bolje snabdevenim auto šopovima, potrošač dobija NISOTEC nalepnicu koju treba da zalepi na svoj automobil. Tako postaje potencijalni dobitnik NIS kartice za gorivo u vrednosti od 50 litara goriva vrhunskog kvaliteta.

Poklon kartica biće uručena vozaču koji prvi stigne na benzinsku stanicu najavljenu putem TDI radija i interneta i koji na svom vozilu ima nalepljenu NISOTEC nalepnicu.

Detaljan mehanizam akcije dostupan je na sajtu www.nisotec.rs ili besplatnim pozivom na telefon kol centra NIS-a 08 0000 8888.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...