Vernim kupcima pomoć na putu

BM

Kupci NISOTEC proizvoda dobijaju poklon vaučer - mogućnost da u slučaju kvara njihovog vozila dobiju besplatnu pomoć na putu.

Kompanija NIS je zbog velikog interesovanja potrošača proširila asortiman NISOTEC motornih ulja čijom kupovinom potrošač obezbeđuje pravo na poklon vaučer putne asistencije u okviru akcije „Pomoć na putu“.

Iz NIS-a navode da sada kupci 12 NISOTEC proizvoda dobijaju mogućnost da u slučaju kvara njihovog vozila dobiju besplatnu pomoć. Na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama kao i u bolje snabdevenim autošopovima, uz kupovinu četiri litra određenog NISOTEC ulja za putničke automobile, odnosno 10 litara NISOTEC ulja za komercijalna vozila, potrošač dobija na poklon vaučer kojim ostvaruje pravo na korišćenje servisa „Pomoć na putu“ tokom tri meseca od dana aktiviranja. Poklon paket putne asistencije uključuje neograničenu kilometražu šlepanja vozila u slučaju kvara na putu, jednu manju popravku na licu mesta, besplatan prevoz svih putnika iz vozila do mesta gde se prevozi vozilo, čuvanje vozila tri dana bez naknade, kao i mnogobrojne druge benefite.

Široka paleta NISOTEC ulja i maziva proizvodi se od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a njihovom upotrebom omogućuje se značajna ušteda goriva, bolja zaštita motora od korozije, a samim tim i duži radni vek motora, ističu u NIS-u.

Više informacija o akciji „Pomoć na putu“ koja traje do 1. septembra 2017. godine, kao i spisak proizvoda koji učestvuju u akciji dostupno je na sajtu http://www.nisotec.eu/sr-lat/nisotec-akcija-pomoc-na-putu.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...