Evropski trendovi strateškog razvoja NIS-a

BM

Istorijat NIS-a i njegov strateški razvoj tema je o kojoj je Kiril Kravčenko, generalni direktor NIS-a govorio postdiplomcima univerziteta Internacionalna škola menadžmenta na Bledu,

NIS konstantno prilagođava svoje poslovanje kolebanjima cene sirove nafte, intenzivno radi na praćenju evropskih trendova u oblastima zaštite životne sredine i bezbednosti na radu i na transformaciji iz naftno-gasne u energetsku kompaniju, rekao je Kiril Kravčenko, generalni direktor NIS-a tokom jučerašnjeg predavanja, koje je održao studentima master programa Internacionalne škole menadžmenta na Bledu (IEDC Bled School of Management).

Kravčenko je studentima govorio na temu istorijat NIS-a i njegov strateški razvoj.

Studenti su imali priliku da se upoznaju sa razvojem NIS-a od 2009. godine do danas i sa poslovanjem kompanije u aktuelnim globalnim uslovima u naftnom i gasnom sektoru.

U saopštenju NIS-a navodi se da je predavanje izazvalo veliko interesovanje studenata, koji su nakon završetka izlaganja Kirilu Kravčenku postavili veliki broj pitanja.

Ovo je, inače, drugo po redu predavanje generalnog direktora NIS-a Kirila Kravčenka na Internacionalnoj školi menadžmenta na Bledu.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...