Agro nagradna igra NIS-a do 3. novembra

BM

Za korisnike NIS agro kartice i Agro platne kartice, kupovinom evro dizela ili gasnog ulja 0,1, kao i korisnike programa lojalnosti Sa nama na putu, za kupovinu gasnog ulja 0,1 na benzinskim stanicama NIS-a uz sačuvan fiskalni račun počela je velika NIS agro nagradna igra.

Kompanija NIS je organizovala veliku agro nagradnu igru, u kojoj je glavna nagrada kartica za gorivo u vrednosti od 9.000 litara goriva.

U nagradnoj igri mogu da učestvuju korisnici NIS agro kartice i Agro platne kartice, kupovinom evro dizela ili gasnog ulja 0,1, kao i korisnici programa lojalnosti Sa nama na putu, kupovinom gasnog ulja 0,1 na benzinskim stanicama NIS-a uz sačuvan fiskalni račun.

Iz NIS-a ističu da nagrada igra traje od 5. oktobra do 3. novembra 2016. godine. Nedeljne nagrade se izvlače na kraju svake sedmice, a finalno izvlačenje je 4. novembra 2016. godine.

Osim glavne nagrade, kartice za gorivo u vrednosti od 9.000 litara goriva, bogat fond nagrada obezbeđen je i za četiri nedeljna izvlačenja – 12 kartica za gorivo u vrednosti 500 litara goriva, 120 kartica za gorivo u vrednosti 100 litara goriva, kao i 100 NISOTEC paketa proizvoda iz uljnog asortimana.

Učešće u velikoj NIS agro nagradnoj igri samo je deo pogodnosti koje kompanija obezbeđuje poljoprivrednicima, korisnicima NIS Agro kartice, navode u NIS-u podsećajući da potrošači koji koriste NIS Agro karticu ostvaruju popust od pet dinara po litru evro dizela, odnosno tri dinara po litru gasnog ulja 0,1, kao i 15% popusta na NISOTEC ulja i maziva, odnosno 20% na odabranu robu široke potrošnje. Tokom vikenda, u okviru akcije Agro vikend, koja traje do 13. novembra 2016. godine, ova kartica obezbeđuje dodatne pogodnosti - popust od šest dinara po litru gasnog ulja 0,1, odnosno osam dinara po litru evro dizela. Takođe, vlasnici kartice mogu da koriste i pogodnosti količinskog popusta. Za količine veće od 99 litara na gasno ulje 01. odobrava im se popust od tri do sedam dinara po litru, a za evro dizel, popust od pet do devet dinara po litru.

Sve informacije o nagradnoj igri dostupne su na potrošačkom sajtu www.nispetrol.rs, a mogu se dobiti i besplatnim pozivom kol centra NIS-a na broj 08 0000 8888.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...