NIS-u zahvalnice Univerziteta u Novom Sadu

BM

Kompanija NIS je dobitnik dve zahvalnice Univerziteta u Novom Sadu, koje su joj uručene na svečanosti prilikom obeležavanja godišnjice ove prestižne obrazovne ustanove.

NIS je dobio zahvalnice Univerziteta u Novom Sadu u dve kategorije. Prvu za podršku funkcionisanju Fonda za darovite studente, koji NIS podržava tako što svake godine stipendira i zapošljava pet najuspešnijih studenata tehničkih fakulteta, sa studijskih programa od interesa za biznis. Drugu zahvalnicu kompanija je dobila za podršku Univerzitetu u Novom Sadu, Festivalu nauke i ostalim aktivnostima usmerenim na unapređenje nauke i obrazovnog sistema. U ime NIS-a, zahvalnice su primili Andrej Šibanov, zamenik generalnog direktora NIS-a i Snežana Lakićević, menadžer NIS-a za saradnju sa obrazovnim i naučnim institucijama.

Svečana proslava Dana Univerziteta u Novom Sadu, kao i 56. godišnjica postojanja i rada, obeleženi su svečanom sednicom Saveta i Senata Univerziteta, kao i svečanom promocijom počasnih doktora nauka i novih profesora emeritusa.

Kao društveno odgovorna kompanija, NIS posvećuje posebnu pažnju podršci nauci i obrazovanju i kroz program „Energija znanja“ razvija saradnju sa Univerzitetima u Beogradu i Novom Sadu, velikim brojem fakulteta i osnovnih i srednjih škola, kao i specijalizovanim naučnim društvima.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...