NIS: Zajednici zajedno osmi put

BM

Neprofitne ustanova i institucije sa područja Beograda, Novog Sada, Čačka, Niša, Pančeva, Zrenjanina, Kikinde, Kanjiže, Srbobrana, Žitišta i Novog Bečeja do 31. maja mogu konkurisati sa projektima iz oblasti sporta, kulture, nauke i zaštite životne sredine u okviru programa Zajednici zajedno, kojim NIS već osmu godinu pomaže razvoj lokalnih zajednica gde posluje.

Kompanija NIS raspisala je javni konkurs Zajednici zajedno, koji traje do 31. maja, a čiji je glavni cilj podrška projektima lokalnih zajednica u kojima kompanija posluje. Sporazumi koje je NIS ove godine potpisao sa Beogradom, Novim Sadom, Čačkom, Nišom, Pančevom, Zrenjaninom, Kikindom, Kanjižom, Srbobranom, Žitištem i Novim Bečejom omogućavaju neprofitnim ustanovama i institucijama sa ovih teritorija da konkurišu sa projektima iz oblasti sporta, kulture, nauke i zaštite životne sredine.

Za podršku projektima NIS je izdvojio više od 110 miliona dinara, a o njihovom izboru odlučivaće komisija, koju čine predstavnici NIS-a, lokalnih samouprava, kao i ugledne ličnosti iz lokalnih zajednica, saopšteno je iz NIS-a.

NIS već osmu godinu zaredom pomaže gradove i opštine širom Srbije kroz program Zajednici zajedno, a do sada je u razvoj lokalnih zajednica uloženo 800 miliona dinara i podržano oko 760 projekata. Na ovaj način NIS učvršćuje partnerske odnose sa lokalnom zajednicom i potvrđuje da ni u vreme složenih uslova za poslovanje ne odustaje od društvene odgovornosti kao svog strateškog opredeljenja.

Svi uslovi i propozicije javnog konkursa mogu se naći na  sajtu www.zajednicizajedno.nis.eu


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...