Novi sistem bonusa lojalnim kupcima na NIS-ovim pumpama

Na NIS-ovim benzinskim stanicama otpočela je akcija novog programa lojalnosti „Sa nama na putu“ a i dalje će važiti i benefiti multi-partnerskog programa „Super kartica“.

Novi program lojalnosti „Sa nama na putu“ dostupan je na svim benzinskim pumpama Naftne industrije Srbije.

Pogodnosti programa namenjene su svim potrošačima, korisnicima „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti, kojima je na ovaj način omogućeno da sakupljaju bonus poene pri svakoj kupovini goriva, robe i usluga na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Sakupljeni bonus poeni mogu da se koriste za umanjenje računa na NIS-ovim maloprodajnim objektima, saopšteno je iz NIS-a.

Stepen pogodnosti koje korisnik kartice lojalnosti „Sa nama na putu“ može da uživa u toku meseca zavisi od iznosa ukupne potrošnje u prethodnom mesecu, a maksimalni bonusni procenat može da dostigne i do 3,5 % od vrednosti računa. Jedan bonus poen vredi jedan dinar, a sakupljeni bonus poeni dostupni su potrošačima odmah nakon izvršene transakcije.

Na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama potrošačima su i dalje na raspolaganju svi benefiti koje pruža multi-partnerski program „Super kartica“. Uvođenjem dodatnog programa lojalnosti „Sa nama na putu“, kompanija NIS nastoji da unapredi ponudu unutar svoje maloprodajne mreže koja je sa savremenim i moderno opremljenim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama veran i pouzdan partner na putu svim vozačima.

Postupak izdavanja „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti je jednostavan, a više informacija o mehanizmu izdavanja kartice, kao i o samom programu dostupno je na sajtu www.sanamanaputu.rs ili besplatnim pozivom na telefon NIS-ovog kol centra 08 0000 8888.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...