Akcija NIS-a na Gazpom pumpama

BM

Na Gazprom benzinskim stanicama Žarkovo 2 i Novi Beograd NIS je za potrošače pripremio specijalnu ponudu i poklone.

NIS je obezbedio za svoje potrošače dodatne pogodnosti na Gazprom benzinskim stanicama Žarkovo 2 i Novi Beograd, saopšteno je iz ove kompanije.

Na benzinskoj stanici Žarkovo 2, vozači mogu da natoče premijum benzin G-Drive 100 po ceni benzina evro premijum BMB 95. Ova akcija traje do 17. januara. Takođe, kupovinom najmanje 25 litara bilo koje vrste derivata na ovom maloprodajnom objektu, potrošače do 10. februara očekuju prigodni pokloni, kao što su Jazak voda, autoglas ili illy kafa, ističu u NIS-u.

Ovi pokloni, namenjeni su i  vozačima koji na benzinskoj stanici Novi Beograd do 13. februara natoče 25 litara bilo koje vrste derivata.

Benzinske stanice Gazprom na raspolaganju su kupcima 24 sata sa širokim spektrom visokokvalitetnih derivata evro 5 kvaliteta, dopunskim asortimanom, bogatom gastronomskom ponudom i besplatnim pristupom bežičnom internetu.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...