Lukoil - kompanija sa stilom

Na izboru za Ličnosti životnog stila Srbije 2015. u Narodnom pozorištu u organizaciji agencije Fabrika kompanija Lukoil Srbija AD dobila je priznanje Kompanija sa stilom. (foto: Andrej Kuku, generalni direktor Lukoila prima nagradu od Vesne Mandić, direktorke agencije Fabrika)

Lukoil Srbija AD dobila je priznanje Kompanija sa stilom na izboru za Ličnosti životnog stila Srbije 2015. u Narodnom pozorištu u organizaciji agencije Fabrika.

Na ovoj prestižnoj manifestaciji koja je za cilj ima promociju društvene odgovornosti akcenat je stavljen na javne ličnosti koje se izdvajaju svojim autentičnim i pozitivnim stavom prema životu i radu, ali i koje moraju da budu uzor mladima i opštoj javnosti. Ona promoviše prave vrednosti ličnosti, ali i kompanija, poput autentičnosti, preduzimljivosti, hrabrosti, inovativnosti, velikodušnosti.

Vesna Mandić, direktorka agencije Fabrika, naglasila je da se ovakvim kriterijumima izbora doprinosi da biografije pobednika zaokupe pažnju javnosti i pruže primer mladima u današnjem vremenu.

Zahvalivši se za ovo prestižno priznanje Andrej Kuku, generalni direktor Lukoil Srbija AD istakao je da je stil poslovanja Lukoila traganje za kvalitetom, stalno traganje za novim tehnologijama i usavršavanje.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...