Uz gorivo pokloni za vozače

BM

Pogodnosti za potrošače na novootvorenoj benzinskoj stanici NIS-a Čukarica u Radničkoj ulici u Beogradu.

Na novootvorenoj, modernizovanoj NIS Petrol benzinskoj stanici Čukarica u Radničkoj ulici u Beogradu, u toku su promotivne aktivnosti za potrošače.

Do 17. decembra potrošači će moći da kupe Ultra D premijum evrodizel po ceni evrodizela, dok će cena benzina Evro BMB-a 98 biti izjednačena sa cenom BMB-a 95. Takođe, do 7. januara 2016. godine, svi potrošači koji na benzinskoj stanici Čukarica sipaju najmanje 20 litara goriva ili 30 litara TNG-a moći će da izaberu jedan od poklona – NISOTEC zimski autoglas u pakovanju od jednog litra, kafu illy vrhunskog kvaliteta uz Jazak vodu od 0,5 litara ili dve Jazak vode od po 0,5 litara.

Osim goriva visokog kvaliteta, potrošačima je na raspolaganju i širok spektar proizvoda iz dopunskog asortimana, kao i vrhunska usluga.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...