NIS na virtualnom sajmu zapošljavanja

BM

NIS nastupa na šestom regionalnom onlajn sajmu zapošljavanja i obrazovanja „Virtualni dani karijere i znanja“ koji se održava od 21. do 28. oktobra na internet adresi www.dankarijera.com

Kompanija NIS će po drugi put zaredom nastupiti na šestom regionalnom onlajn sajmu zapošljavanja i obrazovanja „Virtualni dani karijere i znanja“ koji se održava od 21. do 28. oktobra na internet adresi www.dankarijera.com .

U toku trajanja sajma, posetioci će moći da „obiđu“ štand NIS-a, na kojem će, pored osnovne informacije o kompaniji, biti dostupni i oglasi za slobodna radna mesta. Zainteresovani će moći da pročitaju iskustva zaposlenih o radu u kompaniji, da pogledaju galeriju fotografija i kompanijske video prezentacije, kao i da preuzmu promotivne materijale. Takođe, posetioci će putem četa moći da postave pitanja predstavnicima kompanije NIS, ali i da prate okrugle stolove i radionice na kojima će se diskutovati o aktuelnim temama iz sfere zapošljavanja.

Ovaj već tradicionalni događaj, organizuju tri najposećenija portala za zapošljavanje i obrazovanje u regionu – iz Srbije sajt www.poslovi.infostud.com, portal www.MojPosao.net iz Hrvatske i www.posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

NIS očekuje da ponovi prošlogodišnji uspeh, kada je štand kompanije sa 41.552 posete bio najposećeniji na ovom sajmu. Tom prilikom je prikupljeno više od 5.000 prijava za posao u kompaniji, a okrugli sto i radionicu na kojoj je učestvovao NIS uživo je pratilo preko 1.000 posetilaca sajma.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...