NIS-ove HR radionice za mlade sa invaliditetom

U okviru programa „Aktivacijom do zaposlenja“ koji sprovodi Udruženje Foruma mladih sa invaliditetom, u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, i koji ima za cilj da osobama sa invaliditetom olakša dolaženje do radnih mesta NIS je organizovao HR radionicu za mlade sa invaliditetom.

Kompanija NIS održala je u ponedeljak u Beogradu specijalnu radionicu iz oblasti HR-a namenjenu mladima sa invaliditetom.

Radionica je organizovana u okviru programa „Aktivacijom do zaposlenja“ koji sprovodi Udruženje Foruma mladih sa invaliditetom, u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, i koji ima za cilj da osobama sa invaliditetom olakša dolaženje do radnih mesta.

NIS-invaliditet

NIS je kao društveno odgovorna kompanija podržao ovaj projekat i angažovao stručnjake koji su učesnicima radionice pomogli da se na jednostavan način upoznaju sa kadrovskim potrebama velikih kompanija, kao i sa savremenim kretanjima na tržištu rada.

Učesnici radionice su imali priliku da nauče kako da pravilno napišu CV, motivaciono pismo i prijavu za posao, kako da istaknu svoje prednosti i uspehe i kako da se adekvatno predstave potencijalnom poslodavcu.

Sledeća radionica će biti održana 26. oktobra u Novom Sadu.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...