Nova NIS šansa

BM

Počela je nova faza programa NIS šansa, započeta 2010. godine. Do 13. septembra za radon mesto u NIS-u mogu se javiti diplomirani studenti osnovnih studija tehničkih fakulteta na univerzitetima širom Srbije.

U okviru korporativne društvene odgovornosti i u saradnji sa lokalnim samoupravama, NIS realizuje novu fazu programa „NIS šansa“ koja obuhvata zapošljavanje mladih bez radnog iskustva. Mladi stručnjaci koji su zainteresovani da svoje prve profesionalne korake naprave u kompaniji NIS, moći će da se prijave na konkurs do 13. septembra.

Prednost pri zapošljavanju imaće diplomirani studenti osnovnih studija tehničkih fakulteta na univerzitetima širom Srbije, među kojima su Rudarsko-geološki, Mašinski i Elektrotehnički fakultet. Takođe, obuhvaćen je i Fakultet tehničkih nauka, zatim Tehnološki, Tehnički i Tehnološko-metalurški fakulteti, kao i Tehnički fakultet Mihajlo Pupin i Prirodno-matematički fakultet, u okviru kojeg je smer „Zaštita životne sredine“.

Radna mesta mladih stručnjaka biće obezbeđena u nekoliko gradova na teritoriji Srbije u kojima NIS ostvaruje svoju delatnost. To su Novi Sad, Zrenjanin, Kikinda, Bečej i Elemir.

Svi zainteresovani kandidati mogu da se prijave putem sajta kompanije, na sledećoj adresi: http://posao.nis.rs/prijava/nis-sansa-2015.

Program „NIS šansa“ kompanija realizuje u saradnji sa Autonomnom Pokrajinom Vojvodina i lokalnim samoupravama, a od ove godine i sa Gradom Beogradom. Putem ovog konkursa, u NIS-u je do sada zaposleno više od 660 mladih sa 17 različitih fakulteta i više od 10 srednjih tehničkih škola.

Realizacijom programa „NIS šansa“, NIS neguje tradiciju zapošljavanja mladih započetu 2010. godine programom Republike Srbije – „Prva šansa“. Iz ovog programa, 2012. godine, razvio se program „NIS šansa“, prilagođen potrebama kompanije, tj. stvaranju stručnog kadra koji osigurava njen dugoročan razvoj.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...