Sigurnije snabdevanje strujom u Krupnju i Ljuboviji

BM

Meštani Krupnja i Ljubovije ove zime će imati sigurnije i kvalitetnije snabdevanje električnom energijom zahvaljujući ulaganjima u distributivni sektor, poručio je Milorad Grčić, v.d direktora JP EPS.

Meštani četiri opštine u Podrinju u Zapadnoj Srbiji - Krupanj, Ljubovija, Mali Zvornik i Loznica, ove zime imaće sigurnije i kvalitetnije snabdevanje električnom energijom, poručio je Milorad Grčić, v.d direktora JP EPS prilikom obilaska radova u ovom području zajedno sa Bojanom Atlagićem, v.d. direktora ODS „EPS Distribucija“.

- Menjamo drvene bandere novim betonskim. Rekonstruišemo 52 kilometara niskonaponske mreže, a to je samo prva faza, jer radove nastavljamo i tokom zime. U ove radove koji će biti gotovi za tri nedelje uložili smo 86 miliona dinara. U 2018. godini uložićemo još više sredstava u ovaj kraj - poručio je Grčić.

U planu je izgradnja velike trafo stanice u Lešnici, koja je od izuzetne važnosti za Podrinjsku oblast. Nedavno je obnovljena trafo stanica „Loznica 1" u koju je uloženo skoro milion evra.

- Cilj nam je da ljudi koji žive u celoj Podrinjskoj oblasti imaju bolje uslove za život jačanjem infrastrukture, jer se time stvaraju uslovi za otvaranje fabrika i novih radnih mesta – istakao je Grčić.

U obilsaku radova bili su i Radisav Urošević, direktor tehničkog sistema „EPS Distribucija“, Darko Karapandžić, direktor Ogranka ED Loznica i Boro Jugović, direktor Odseka za tehničke usluge Loznica.

Predsednik opštine Krupanj Ivan Isailović izjavio je da poboljšanje uslova za život podstiče stanovnike da ostanu na svojim ognjištima i istakao da porast nataliteta posle 30 godina u toj opštini daje motiv za nova ulaganja.

JP EPS širom Srbije radi na unapređenju kapaciteta, da bi kupci, građani i privrednici imali sigurno, stabilno i kvalitetno snabdevanje električnom energijom.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...