NIS-ova otvorena škola tenisa u Gornjem Milanovcu

U akcijama besplatne NIS-ove škole tenisa do sada učestvovalo više od 50.000 dece iz cele Srbije.

Gornji Milanovac je juče bio domaćin „NIS otvorene škole tenisa” koju već osmu godinu zaredom organizuju kompanija NIS i Teniski savez Srbije (TSS). Stručni treneri priredili su mališanima besplatne časove tenisa na platou Gimnazije „Takovski ustanak“.

Deca su kroz zabavu i druženje, uz pomoć specijalnih mini reketa i loptica prilagođenih njihovom uzrastu, imala priliku da odigraju pravi teniski meč. Kao zahvalnost za učešće i fer plej, ovom prilikom malim šampionima podeljene su i diplome.

Do sada je u akcijama besplatne škole tenisa učestvovalo više od 50.000 dece širom Srbije, a kompanija NIS u okviru društveno odgovornog poslovanja i slogana „Budućnost na delu“, na ovaj način daje podršku dečijem sportu, promoviše zdrav način života i pravilan razvoj mladih. Ove godine teniski karavan obišao je Beograd, Novi Bečej, Zlatibor, Gračanicu i Goraždevac, a do kraja leta posetiće Zrenjanin, Vrnjačku Banju, Novi Pazar, Suboticu, Sokobanju i Opovo.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...