Sportski centar u Kanjiži sija novim sjajem

BM

Sportsko-rekreativni centar u Kanjiži, smešten u zdanju koje potiče iz 19. veka, rekonstruisan je uz podršku NIS-a u okviru programa „Zajednici zajedno“

U Kanjiži je svečano otvoren Sportsko-rekreativni centar, smešten u zdanju koje potiče iz 19. veka, a koje je uz podršku NIS-a dobilo novi sjaj. U okviru programa „Zajednici zajedno“ kompanija NIS kompletno je renovirala veliku sportsku halu i salu za džudo gde će profesionalni sportisti, deca, sportski klubovi, kao i rekreativci, moći kvalitetno da treniraju i da se bave sportom.

Kompanija NIS je podržala rekonstrukciju ovog centra sa pet miliona dinara, gde su, pored uređenja spoljašnjosti i unutrašnjosti zdanja, između ostalog ugrađeni i energetski efikasni grejni sistem i elektroinstalacije.

Svečanom otvaranju prisustvovali su predstavnici lokalne samouprave, kompanije NIS, kao i mnogobrojne zvanice.

Robert Fejstamer, predsednik opštine Kanjiža, ovom prilikom zahvalio je kompaniji NIS na podršci obnovi sportskog centra u Kanjiži i naglasio značaj dugogodišnje uspešne saradnje.

„Već 10 godina lokalna zajednica i NIS uspešno sarađuju. Jako mi je drago što je NIS kroz program „Zajednici zajedno“, koji svake godine sprovodi, podržao ovaj projekat i izdvojio sredstva za obnovu ove zgrade koja je prvenstveno namenjena omladini i sportu“, naveo je predsednik opštine Kanjiža.

Milan Borenović, direktor Pogona „Severni Banat“ u NIS-u istakao je značaj ulaganja kompanije NIS u mlade i sport.

„NIS posebnu brigu vodi o ulaganju u mlade, sport i promociju zdravog načina života. Zbog toga smo sa posebnim zadovoljstvom podržali ovaj projekat koji za nas predstavlja „Budućnost na delu“, jer ulaganjem u profesionalni i rekreativni sport, naša kompanija ulaže u buduće generacije“, naglasio je Borenović.

Svojim delovanjem i ulaganjem u zajednicu, NIS je u protekloj deceniji kroz program „Zajednici zajedno” uložio više od milijardu dinara u realizaciju više od 900 projekata u gradovimaa i opštinmaa širom Srbije. Samo u opštinu Kanjiža kompanija je kroz društveno odgovorne projekte uložila preko 51 milion dinara i doprinela realizaciji 92 projekta.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...