Elemir dobio teniski teren za buduće šampione

BM

U Elemiru je juče otvoren teniski teren kapaciteta 300 mesta, čiju je izgradnju podržala kompanija NIS u okviru programa „Zajednici zajedno“.
Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina i Valerij Proskurin, direktor Bloka „Servisi“ u NIS-u.

U Elemiru je juče otvoren teniski teren kapaciteta 300 mesta čiju je izgradnju podržala kompanija NIS u okviru programa „Zajednici zajedno“. Svečanosti, koja je organizovana ovim povodom, prisustvovali su predstavnici grada Zrenjanina, NIS-a, Sportskog društva „Naftagas“, kao i mnogobrojne zvanice.

Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina, izrazio je zadovoljstvo povodom otvaranja teniskog terena u Elemiru. “Zahvaljujem se Naftnoj industiji Srbije što zajednički realizujemo 139. projekat po redu na teritoriji našeg grada.  Mislim da to nije malo, i nadam se da će mnogo dece koristiti ovaj teren, kao i oni malo stariji. Trudićemo se da poboljšamo uslove za treniranje naših sportista. Jedan od prioriteta je da sklanjamo decu sa ulice, a mislimo da je sport pravi način da to uradimo”, istakao je Janjić.

Valerij Proskurin, direktor Bloka „Servisi“ u NIS-u je ovom prilikom govorio o podršci kompanije NIS projektima namenjenim mladima i sportu. „Mi u NIS-u sa zadovoljstvom podržavamo projekte koji građanima omogućavaju da se bave sportom, afirmišemo sportske vrednosti, a posebnu pažnju posvećujemo najmlađima. Ovaj projekat za nas predstavlja „Budućnost na delu“, jer podstiče mlade da se bave sportom. Podrška ovom projektu za nas ima i posebnu simboliku, jer je Elemir jedan od centara razvoja tenisa u Srbiji-ovde je rođen jedan od prvih naših Dejvis kup reprezentativaca , Ivan Balaž, i nadamo se da će otvaranje ovog terena doprineti da u Elemiru rastu i stasavaju i budući teniski šampioni naše zemlje“, naveo je Proskurin.

Podrškom ovom projektu kompanija NIS je, u skladu sa sloganom “Budućnost na delu”, nastavila da podržava razvoj sportske infrastrukture i afirmaciju sporta i sportskih vrednosti. U 2017. godini kompanija je u okviru programa “Zajednici zajedno” realizovala projekte koji su značajno poboljšali uslove za bavljenjem sportom u Zrenjaninu i podržala rad Fudbalskog kluba „Radnički Zrenjanin“, Košarkaškog kluba „Proleter-Naftagas“, kao i Odbojkaškog kluba „Klek“. Za doprinos razvoju sportske infrastrukture u Zrenjaninu početkom ove godine, NIS je dobio nagradu “Sponzor –donator 2017” koju dodeljuje Sportski savez Zrenjanina.

Program društveno odgovornog poslovanja „Zajednici zajedno“ NIS uspešno realizuje već deset godina, a do sada je podržano više od 900 projekata vrednih preko milijardu dinara koji su doprineli unapređenju kvaliteta života u lokalnim zajednicama širom Srbije. Sa gradom Zrenjaninom NIS sarađuje od početka sprovođenja programa i u tom gradu je do sada podržano 139 projekata u čiju realizaciju je uloženo oko 110 miliona dinara.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...