Naftaši pomažu male košarkaše

BM

Mini basket festival u Vranju uz podršku NIS-a okupio je više od 70 ekipa.

Promovišući sport, zdravlje i timski duh među najmlađima kompanija NIS podržala je Mini basket festival Srećno detinjstvo, koji se minulog vikenda održao u Vranju. U saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije (KSS) i gradom Vranjem NIS je mališanima obezbedio da na četiri mini basket terena igraju košarku i pokažu svoj takmičarski duh.

Tokom festivala oko 70 ekipa je odigralo više od 40 mini basket utakmica. Među koševima je svoje umeće pokazala i jedna ekipa iz Nemačke, a svakom od učesnika na kraju takmičenja su, kao znak zahvalnosti na fer pleju, dodeljene medalje i zahvalnice, dok je svaki klub dobio pehar.

NIS-kosarka

Kompanija NIS, kao višegodišnji generalni sponzor Košarkaškog saveza Srbije, podržava akcije Mini basketa, već sedam godina kako bi pomogla razvoj dečjeg i omladinskog sporta, pravilan razvoj mladih generacija i promociji novih talenata.

U skladu sa korporativnim sloganom Budućnost na delu NIS podržava sportske manifestacije čiji je cilj da se, pored košarke, među najmlađima promovišu sportske vrednosti, timski duh i kultura nenasilja.

I u narednom periodu NIS i KSS nastaviće sa akcijama mini basket turnira širom Srbije, gde će deca uz stručne trenere imati mogućnost da se takmiče, ali i nauče pravila igre mini basketa.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...