“Natočili” ulaznice za svetski fudbalski kup

BM

Srećni dobitnici točili gorivo na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama i osvojili put na FIFA World Cup™ u Rusiji.

Negotinac Milan Manić i Zoran Ugrica iz Rume osvojili su putovanja na FIFA World Cup™ u Rusiji, a priliku da uživo prate najveći fudbalski spektakal u svetu obezbedila im je njihova Visa kartica, koju su iskoristili prilikom kupovine goriva na NIS Petrol benzinskim stanicama Negotin 1, odnosno Ruma 1. Tako će dvadesetsedmogodišnji Milan navijati za naše reprezentativce tokom utakmice grupne faze koju reprezentacija Srbije igra u ruskoj prestonici protiv velemajstora iz Brazila, dok će Zoran uživo pratiti finale FIFA World Cup™, koje se 15. jula igra na stadionu Lužnjiki u Moskvi.

Prethodno je ulaznice za fudbalsku utakmicu osmine finala FIFA World CUP™ u Sankt-Peterburgu osvojio beograđanin Luka Škundrić provlačenjem Visa kartice prilikom kupovine goriva na GAZPROM maloprodajnom objektu u Bloku 45. Poklon-paketi koje je obezbedila Visa, zvanični FIFA partner, uključuju dve ulaznice za utakmice FIFA World Cup™ u Moskvi ili Sankt-Peterburgu, kao i aranžman, smeštaj i avio-prevoz za dve osobe.

Izvlačenjem drugog i trećeg dobitnika putovanja na utakmice 2018 FIFA World CupTM kompletirana je poklon akcija, koja je trajala do kraja aprila na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u okviru promocije VISA Vas vodi na FIFA World Cup™, gde su osim tri glavna poklona, odlaska na FIFA World CupTM utakmice u Rusiju, dodeljene i kartice za gorivo u iznosu od 5.000, odnosno, . dinara, kao i mnogi drugi vredni pokloni. Pravo učešća imali su svi potrošači koji su prilikom kupovine na benzinskim stanicama NIS-a u iznosu od najmanje 2.000 dinara koristili beskontaktnu Visa karticu izdatu od strane banaka u Srbiji ili obavljali kupovinu koristeći mobilnu aplikaciju za beskontaktna plaćanja.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...