Točiš gorivo – putuješ na FIFA World Cup u Rusiju

BM

GAZPROM benzinske stanice i Visa šalju srećnog dobitnika na FIFA World Cup™ u Rusiju.

Luka Škundrić iz Beograda dobitnik je putovanja na FIFA World Cup™ u Rusiju, koje obezbeđuje Visa, zvanični FIFA partner, a ovaj vredan poklon osvojio je uz pomoć beskontaktne Visa kartice na GAZPROM benzinskoj stanici u Bloku 45, u Beogradu. Reč je o poklon-paketu putovanja koji uključuje dve ulaznice za fudbalsku utakmicu osmine finala FIFA World CUP™ u Sankt-Peterburgu, kao i aranžaman, smeštaj i avio-prevoz za dve osobe, saopšteno je iz NIS-a.

Poklon akcija na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama deo je promocije VISA Vas vodi na FIFA World Cup™, a pravo učešća u promociji imaju potrošači koji prilikom kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u iznosu od najmanje 2000 dinara koriste beskontaktnu Visa karticu izdatu od strane banaka u Srbiji ili obavljaju kupovinu koristeći mobilnu aplikaciju za beskontaktna plaćanja. Osim glavnih poklona, tri putovanja u Rusiju na utakmice 2018 FIFA World CupTM, u okviru poklon akcije na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama dodeljuju se i kartice za gorivo u iznosu od 5.000 dinara, odnosno 3.000 dinara, kao i mnogi drugi vredni pokloni.

Akcija traje do 30. aprila, a Visa je u okviru ovogodišnje promocije u kojoj osim NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica učestvuju Maxi, Shop&Go i Tempo prodavnice, pripremila ukupno pet putovanja za po dve osobe, sa pokrivenim troškovima odlaska na FIFA World CupTM utakmice u Moskvi ili Sankt Peterburgu.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...