Besplatne škole tenisa za decu na Dejvis Kupu

BM

NIS, kao višegodišnji generalni sponzor Teniskim savezom Srbije za mališane organizuje besplatnu školu tenisa na Dejvis kupu.

Kompanija NIS je u saradnji sa Teniskim savezom Srbije (TSS) i ovoga puta obradovala sve mališane otvorenom školom tenisa na Dejvis kupu. Teniski meč između reprezentacija Srbije i Španije koji traje do 9. aprila u hali Aleksandar Nikolić u Beogradu upotpunjen je i besplatnom školom tenisa, koja deci pruža priliku da uz pomoć stručnih trenera i opreme prilagođene njihovom uzrastu, nauče prve teniske korake, navedeno je u saopštenju NIS-a.

Osim što bodre našu reprezentaciju, mališani će kroz druženje i igru moći na lak i jednostavan način da nauče pravila „belog sporta“.

Takođe, kompanija NIS obezbedila je i prigodne poklone za sve učesnike škole tenisa.

Dejvis kup predstavlja odličnu priliku da najmlađi uživo na terenu gledaju najbolje srpske tenisere, a zatim i sami isprobaju osnovne teniske poteze u NIS-ovoj otvorenoj školi. Cilj pokretanja škole tenisa je da motiviše decu da se od najranijeg uzrasta bave sportom, razviju sportski duh i usvoje zdrav način života.

NIS, kao višegodišnji generalni sponzor TSS-a, u skladu sa svojim korporativnim sloganom Budućnost na delu podržava i afirmiše mlade talente i doprinosi razvoju profesionalnog i dečjeg sporta.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...