Deca na Dejvis kupu u besplatnoj NIS-ovoj školi tenisa

BM

U saradnji sa Teniskim savezom Srbije NIS organizuje trodnevne besplatne škole tenisa za decu u Nišu za vreme trajanja Dejvis kupa.

Za vreme trajanja Dejvis kupa, koji se održava ovog vikenda u Nišu, između reprezentacija Srbije i Rusije, kompanija NIS u saradnji sa Teniskim savezom Srbije (TSS) organizuje trodnevne besplatne škole tenisa za decu.

Svi mališani koji posete ovaj teniski spektakl imaju priliku da uz pomoć stručnih trenera i opreme prilagođene njihovom uzrastu nauče prve teniske korake. Takođe, kompanija NIS obezbedila je i prigodne poklone za sve učesnike škole tenisa.

Ovo je ujedno i prilika da deca uživo na terenu gledaju najbolje srpske tenisere, a zatim i sami isprobaju osnovne teniske poteze u NIS-ovoj otvorenoj školi.

NIS-tenis

Cilj besplatne škole tenisa je motivacija dece da se od najranijeg uzrasta bave sportom, razviju sportski duh i usvoje zdrav način života. NIS kao višegodišnji generalni sponzor TSS-a na ovaj način, u skladu sa svojim korporativnim sloganom „Budućnost na delu“, podržava i afirmiše mlade talente i doprinosi razvoju profesionalnog i dečijeg sporta.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...