Deca na Dejvis kupu u besplatnoj NIS-ovoj školi tenisa

BM

U saradnji sa Teniskim savezom Srbije NIS organizuje trodnevne besplatne škole tenisa za decu u Nišu za vreme trajanja Dejvis kupa.

Za vreme trajanja Dejvis kupa, koji se održava ovog vikenda u Nišu, između reprezentacija Srbije i Rusije, kompanija NIS u saradnji sa Teniskim savezom Srbije (TSS) organizuje trodnevne besplatne škole tenisa za decu.

Svi mališani koji posete ovaj teniski spektakl imaju priliku da uz pomoć stručnih trenera i opreme prilagođene njihovom uzrastu nauče prve teniske korake. Takođe, kompanija NIS obezbedila je i prigodne poklone za sve učesnike škole tenisa.

Ovo je ujedno i prilika da deca uživo na terenu gledaju najbolje srpske tenisere, a zatim i sami isprobaju osnovne teniske poteze u NIS-ovoj otvorenoj školi.

NIS-tenis

Cilj besplatne škole tenisa je motivacija dece da se od najranijeg uzrasta bave sportom, razviju sportski duh i usvoje zdrav način života. NIS kao višegodišnji generalni sponzor TSS-a na ovaj način, u skladu sa svojim korporativnim sloganom „Budućnost na delu“, podržava i afirmiše mlade talente i doprinosi razvoju profesionalnog i dečijeg sporta.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...