ITALIJANSKA POLICIJA KAŽNJAVA SA HILJADU EVRA OSTAVLJANJE PREKO NOĆI PEŠKIRA NA PLAŽAMA!

U Marini di Kampo policija je za samo jedan dan rešila 696 ovakvih prestupa i naplatila kazne u ukupnom iznosu od 366 hiljada evra
(ilustracija, plaža u uvali Kampo)

Italijanska policija, kako javlja italijanska novinska agencija ANSA, juče je ovako počela da rešava problem sa peškirima i ležajima  koje kupači ostavljaju noću na morskim plažama (taj problem postoji godinama i na plažama u bivšoj Jugoslaviji i dosad nikako da se reši prim ML)  - jednostavno je zabranila ostavljanje opreme za plažu na obali čime se rezervišu bolja mesta za naredni dan. Za prekršioce je predviđena zaista drastična kazna od čak hiljadu evra!

marina-di-kampo-mapa-

Ostrvo Elba je poznato italijansko letovalište

U Marini di Kampo (Campo) na ostrvu Elba obalske patrole su zaplenile stotine ležajeva na naduvavanje i suncobrana posle čega su nastojale da dođu do vlasnika što im, uglavnom, i uspeva. Kada ih pronađu, pišu im ove kazne što kod turista izaziva veliki otpor, čini se i opravdan, jer o ovoj meri nema nikakvih upozorenja na plaži.

mapa-italija-elba-

Prema listu Korijere dela Sera (Corriere dela Serra), policija je za samo jedan dan rešila 696 ovakvih prestupa i naplatila kazne u ukupnom iznosu od 366 hiljada evra.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...