OSTRVO IZ SNOVA

Priredio:    M. Aksentijević

Najlepše plaže na svetu - Phi Phi Island, tropsko ostrvo, Thailand-Asia

Phi Phi je posebno mesto. Tamo nema puteva pa onda nema ni motora ni kola. Ovo čini život mirnijim i mnogo opuštenijim. Ali ne čini ga manje uzbudjivim.Možete da odete u šetnju, planinarenje, vožnju kajaka, dubinski ribolov ili na ronjenje. Skijanje na vodi i windsurfing je takodje dostupan.

Ili možete samo ležati na jednoj od mnogobrojnih prekrasnih plaža. Nemojte propustiti ni tradicionalnu tajlandsku relaksacionu masažu. Za šta god da se odlučite, uživaćete u provedenom vremenu ovde (usput rečeno, temperatura vode je normalno oko 28 C). Perfektno tropsko ostrvo za odmor u Aziji – sa dovoljno mogućnosti za avanturu za svakoga.Samo da se zna da je 20th Century Fox izabrao Phi Phi za lokaciju snimanja filma The Beach sa Leonardo Di Capriom, što potvrdjuje koliko je izuzetno ovo ostrvo.Jelo

Phi Phi ima mnogobroje restorane za sve ukuse. Šta god da poželite - italijansku picu ili pastu, nemačku šniclu ili tradicionalnu tajlandsku hranu - možete izabrati izmedju desetina različitih mesta. Phi Phi takodje ima dve pekare sa svim vrstama kolača i drugih poslastica.


Spavanje

Koji god da imate budžet za putovanje možete biti sigurni da ćete naći pogodno mesto za smeštaj. Smeštaj se kreće od jednostavnih koliba na Long Beach do luksuznih klimatizovanih hotelskih soba.Ali, budite oprezni, u punoj sezoni sve sobe mogu biti zauzete. Probajte da rezervišete u nekoj turističkoj agenciji na kopnu pre nego što dodjete na ostrvo i budete razočarani.Piće

Ovde nema diskoteka ali je noćni život odličan. Nekoliko mesta prikazuju video program ceo dan i noć. U Carlitos baru možete da slušate dobru muziku sedeći sa nogama u pesku i pijuckajući hladno pivo ili koktel, a kasnije u toku večeri možete se preseliti u Reggae Pub ili u Tin-Tins na ples do ranih satu ujutru.

Izvor: www.phiphi-scuba.com


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...