Promocija uspešnih mladih ljudi

BM

Na konkurs za mlade heroje u sektorima obrazovanja i nauke, preduzetništva i kreativne industrije, društvenog aktivizma, kulture i umetnost mogu se javiti svi koji imaju od 15 do 30 godina.

Kompanija NIS i Egzit Fondacija i ove godine su raspisali konkurs „Youth Heroes“, čija je osnovna ideja promocija mladih, uspešnih i humanih pojedinaca koji predstavljaju pozitivne primere u društvu.

„Youth Heroes“ priznanja dodeljuju se iz četiri oblasti: obrazovanje i nauka, preduzetništvo i kreativne industrije, društveni aktivizam i kultura i umetnost.

Pravo učešća na konkursu imaju svi mladi uzrasta od 15 do 30 godina sa državljanstvom ili prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, koji imaju dostignuća, nagrade ili priznanja iz oblasti obrazovanja, nauke, kulture, umetnosti, društvenog aktivizma, preduzetništva i kreativnih industrija.

O pobednicima iz navedenih kategorija, koji će imati priliku da osvoje novčane nagrade u iznosu od 100.000 dinara, ulaznice za Egzit Avanturu i kurseve HR Centra za razvoj ličnih veština, odlučivaće stručni žiri.

Konkurs će biti otvoren do 11. februara 2017. godine, a nosioci titule „Youth Heroes“ biće proglašeni u martu 2017. godine.

Svi zainteresovani kandidati mogu naći više informacija o prijavi za konkurs na sajtu www.youth-heroes.org.

Već drugu godinu NIS i Egzit objavljuju konkurs za mlade heroje čiji osnovni cilj je promocija uspešnih mladih ljudi. Kompanija NIS podržala je ovaj projekat u okviru svog programa društveno odgovornog poslovanja „Zajednici zajedno“, sa ciljem da unapredi, doprinese i pruži podršku mladima u Srbiji


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...