Putin: Boljševička revolucija-uvod u državnu tragediju

M.L.

"Hoćemo li da imamo budućnost, moramo poznavati našu prošlost, a ta prošlost nas ne sme deliti“, rekao je ruski predsednik
(Moskva, 17.03.2020 - ruski predsednik Vladimir Putin, premijer Mihail Mišustin i gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin posetili su pozivni centar za hitne slučajeve bolesti korona virusa, u Moskvi, dok je ruska vlada odlučila da zabrani ulazak svim strancima počevši od srede)

Ruski predsednik Vladimir Putin označio je juče boljševičku revoluciju u Rusiji 1917. kao "ogromnu državnu tragediju čije posledice se i danas moraju prevazilaziti". On je to, kako javlja TASS, izjavio juče u Sevastopolju na Krimu na proslavi šestogodišnjice pripajanja odnosno vraćanja ovog poluostrva Rusiji.

"Hoćemo li da imamo budućnost, moramo poznavati našu prošlost, a ta prošlost nas ne sme deliti, bez obzira na razlike u pristupu vrednovanja onog što se danas dešava i na razlike u nazorima kako treba razvijati zemlju i kojim putevima ići danas", dodao je on.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...