Promocija NIS-ovih G-Drive goriva na Sajmu automobila

BM

NIS predstavlja prednosti G-Drive premijum goriva na 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu.

 Prednosti premijum G-Drive goriva kompanije NIS, čijom se upotrebom unapređuju performanse motora vozila, povećava njegova snaga i obezbeđuje profesionalna zaštita sistema za gorivo, biće predstavljene u okviru saradnje NIS-a i generalnog uvoznika automobila marke Škoda za Srbiju, kompanijom Auto Čačak, na 53. Međunarodnom salonu automobila, koji se od danas do 2. aprila održava na Beogradskom sajmu, najavio je Predrag Jovanović, direktor Sektora za razvoj i promociju brenda u NIS-u.

G-Drive je gorivo nove generacije. Reč je o premijum benzinu G-Drive 100 i premijum dizelu G-Drive Diesel, koji su proizvedeni prema najvišim tehnološkim standardima od domaćih visokokvalitetnih derivata Evro 5 kvaliteta u koje se naknadno dodaju kompleksi aditiva renomiranih svetskih proizvođača. U poređenju sa standardnim benzinom i evro dizelom, derivati nove generacije G-Drive obezbeđuju efikasnije sagorevanje goriva, a samim tim i veću snagu, bolju startnost i stabilniji rad motora. Pored poboljšanih performansi  motora, zahvaljujući aktivnim komponentama poslednje generacije, G-Drive 100 i G-Drive Diesel pružaju i profesionalnu zaštitu čitavom sistemu za gorivo čime se produžava radni vek motora. Premijum G-Drive goriva dostupna su potrošačima na GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji i regionu.

Kompanija NIS obezbedila je za vreme trajanja sajma i posebne pogodnosti u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, kompanijom Auto Čačak. Za prvih dvadeset kupaca novog KODIAQ modela marke Škoda na ovogodišnjem Međunarodnom salonu automobila NIS je pripremio specijalne G-Drive poklon setove koji, između ostalog, sadrže G-Drive poklon karticu u iznosu od 3.000 dinara za jednokratnu kupovinu goriva na GAZPROM i NIS Petrol benzinskim stanicama u Srbiji.

Više informacija o G-Drive premijum gorivima dostupno je na internet stranici www.gazprom-petrol.rs ili besplatnim pozivom na telefon kol centra NIS-a 0800 008 888.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...