A od NIS-a laboratorija za fiziku atoma

BM

Uz pomoć NIS-a obnovljena je laboratorija za fiziku na Fizičkom fakultetu u Beogradu.

Na Fizičkom fakultetu u Beogradu svečano je otvorena Laboratorija za fiziku atoma i plazme, čiju je rekonstrukciju i opremanje omogućila kompanija NIS. Projekat koji ima za cilj promociju fizičkih nauka i podsticaj razvoja novih tehnologija, podržan je u okviru konkursa „Zajednici zajedno“.

Zahvaljujući moderno opremljenoj i rekonstruisanoj laboratoriji, studentima su omogućeni vrhunski uslovi za rad na projektima i izvođenje modernih eksperimenata u oblasti fizičkih nauka, a talentovani srednjoškolci biće u mogućnosti da se pripremaju za regionalna takmičenja.

NIS-laboratorija

Putem konkursa „Zajednici zajedno“ NIS realizuje podršku zajednici u kojoj posluje. Projekat rekonstrukcije Laboratorije za fiziku atoma još jedan je primer uspešne saradnje NIS-a i obrazovnih institucija u Srbiji.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...