Najnovije Vesti

REAL STRPLJIV SA BEJLOM

MADRID - Jedan od najboljih fudbalera svih vremena i sadašnji asistent trenera madridskog Reala Karla Anćelotija, Zinedin Zidan izjavio je danas da će klub vrlo pažljivo postupati sa najskupljim fudbalerom današnjice Geretom Bejlom, pogotovo kada je u pitanju vraćanje Velšanina u prepoznatljivu formu, prenosi DPA.

ČISTA MANIPULACIJA

BEOGRAD - Telekom Srbija saopštio je danas da ta kompanija, niti bilo ko od njenih aktuelnih predstavnika nema, niti je imao, bilo kakvu saradnju ili komunikaciju sa sumnjivim strukturama ili predstavnicima kriminalnih klanova.

VACKE: NE PUŠTAMO KLOPA

DORTMUND - Generalni direktor Borusije iz Dortmunda Hans Joakim Vacke poručio je danas da klub nema nameru da uskoro pusti trenera Jirgena Klopa, naopminjući da je on i dalje mlad za mesto selektora reprezentacije Nemačke, prenosi DPA.

ĐILAS: NE PLAŠIM SE ISTRAGA

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas poručio je danas da se ne plaši nikakvih istraga, smena ili izbora, jer dobro zna šta je u glavnom gradu urađeno u proteklih pet godina, zajedno sa koalicionim partnerima.

IZLOŽBA O SRPSKOM LUTKARSTVU

SUBOTICA - U okviru 46. Međunarodnog festivala kazališta lutaka u Kulturnom centru Travno u Zagrebu će u utorak, 10. septembra, biti otvorena izložba posvećena srpskom lutkarstvu i pozorišnom stvaralaštvu za decu pod nazivom "Svetovi i junaci".

DSS ZA SMENU ĐILASA

BEOGRAD - Član Predsedništva Demokratske stranke Srbije (DSS) Marko Milutinović izjavio je danas da ova stranka u potpunosti podržava i smatra da je neophodno da dođe do smene gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa i "režima Demokratske stranke (DS) u Beogradu".

ĐILAS: ĆERAN NIJE KRIV

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Đilas poručio je danas da je 100 odsto uveren da ne postoji nikakva odgovornost nekadašnjeg direktora Kolubare Nebojše Ćerana za vrednosti procene zemljišta u Vreocima.

PREDRASUDE O ALBANIJI

BEOGRAD - Mišljenja građana Srbije o Albaniji su puna predrasuda, ali Srbija ima interes da poboljša ukupne odnose sa tom zemljom, pogotovo ekonomske, ocenili su danas učesnici javne rasprave o budućnosti odnosa Beograda, Prištine i Tirane, u organizaciji Beogradskog centra za bezbednosnu politiku (BCBP).

OPASNO MEŠANJE BEOGRADA

BEOGRAD - Zamenik premijera i lider Srpske liberalne stranke Slobodan Petrović ocenio je da je mešanje Srbije u lokalne izbore na Kosovu, posebno kroz ujedinjenu listu "Srbija", opasno i obmanjuje Srbe koji žive na Kosovu, piše danas prištinska štampa.

LAVROV:AKT TERORIZMA

MOSKVA - Ruski ministar inostranih poslova Sergej Lavrov upozorio je da bi bilo kakav napad na Siriju značio "akt terorizma", koji bi za posledicu imao novi talas izbeglica.