Najnovije Vesti

ZVEZDA POBEDILA BARSELONU

BEOGRAD - Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su prvu pobedu u ovogodišnjoj Evroligi, pošto su u meču drugog kola u hali "Aleksandar Nikolić" savladali ekipu Barselone 90:82.

ČESTITKA MIHAJLOVIĆ

BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije Zorane Mihajlović uputila je čestitku reprezentaciji Srbije osvajanje osam medalja u paratekvondou na Svetskom prvenstvu u Londonu.

ŠETNJA ZA FER IZBORE

BEOGRAD - Učesnici protesta Beograd se voli Beograd se brani, Pokreta slobodnih građana, završen je šetnjom do Radiotelevizije Srbije, Gradske izborne komisije i Regulatornog tela za elektronske medije uz zahtev da "poštuju zakon", nakon čega su se pridužili protestnom koncertu, u centru grada, Inicijative ne (da)vimo Beograd. Raditelevizije Srbije i Gradske izborne komisije, kako bi na taj način zatražili da se poštuje zakon i fer izbore.

TRAMP IGRA NUKLEARNI FUDBAL

MOSKVA - Jedan severnokorejski diplomata rekao je u petak da Pjongjang namerava da nastavi svoj program nuklearnih proba u interesu samoodbrane i optužio američkog predsednika Donalda Trampa da igra "nuklearni fudbal", prenosi RIA.

TRI LINIJE DO MUZEJA

BEOGRAD - Od subote, 21. do 27. oktobra do Muzeja savremene umetnosti posetioce će voziti autobusi Gradskog saobraćajnog preduzeća na posebnim linijama.

ŠETNJA ZA FER IZBORE

BEOGRAD - Učesnici protesta "Beograd se voli, Beograd se brani" krenuli su posle protesta na Trgu Republike u šetnju do Raditelevizije Srbije i Gradske izborne komisije, kako bi na taj način zatražili da se poštuje zakon i fer izbore.

VUĆIĆ I ŠOJGU NA RADNOM RUČKU

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas, tokom radnog ručka u vili „Mir“ sa ministrom odbrane Ruske Federacije Sergejom Šojguom, o sveukupnim odnosima Srbije i Ruske Federacije.

ČESTITKA VUČIĆA

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas srpskim sportistima osvajanje osam medalja u paratekvondou na Svetskom prvenstvu u Londonu.

PROTEST NA TRGU

BEOGRAD - U centru Beograda na Trgu republike počeo je protestni skup pod nazivom "Beograd se voli, Beograd se brani", a prisustvuju lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković i predsednik Inicijativnog odbora Narodne stranke Vuk Jeremić.

I LUPITA NJONGO ŽRTVA VAJŠTAJNA

NJUJORK - Još jedna oskarovka, Lupita Njongo pisala je tome da ju je u nekoliko navrata seksualno uznemiravao filmski mogul Harvi Vajštajn, koga 40 žena iz sveta filma opružuje za ista nedela pa čak i za silovanja.

Prva Prethodna
1/13003
Poslednja Sledeća