Najnovije Vesti

SPONTANO OKUPLJANJE GRAĐANA

KRAGUJEVAC - Nekoliko stotina građana spontano se večeras okupilo na trgu kod Skupštine grada, iako organizatori protesta "jedan od pet miliona", zbog dileme da li će protest biti nastavljen u Beogradu, nisu pozivali na okupljanje.

KLJUČ GRADA PREMIJERKI ARDEN

NOVI PAZAR - Grad Novi Pazar, povodom dana grada, dodelio je Ključ Novog Pazara premijerki Novog Zelanda Džasinda Arden, a priznanje će joj biti uručeno preko novozelandske ambasade u Rimu.

NEMA GRANICE IZMEĐU RS I SRBIJE

BEOGRAD - Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Milorad Dodik izjavio je večeras da je skup "Budućnost Srbije" u Beogradu pokazao da su Srbi iz Srbije i Republike Srpske (RS) jedan narod sa izraženim identitetom.

"SLOBODNA ZONA" DO POBEDE

BEOGRAD - Ukoliko u narednih nekoliko dana vlast ne pristane na dijalog sa pobunjenim narodom, 4. maja će se u Beogradu formirati "slobodna zona naroda", u kojoj će biti i slobodni parlamernt, najavio je večeras jedan od lidera Saveza za Srbiju (SzS) Janko Veselinović.

"SLOBODNA ZONA" DO POBEDE

BEOGRAD - Predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović rekao je danas na protestu "Jedan od pet miliona" u Beogradu da opozicija samo traži slobodne i poštene izbore i pozvao vlast na dijalog sa "pobunjenim narodom".

LEČIĆ: VUČIĆEV OPROŠTAJNI GOVOR

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u petak je pokazao da želi da ima svoj narod, izmišljen po direktivi, koji kliče po komandi i za male pare ide tamo gde on hoće izjavio je danas glumac i bivši ministar kulture Branislav Lečić na protestu opozicije "1 od 5 miliona".

PROTEST ZBOG MARTIĆEVOG TEKSTA

BEOGRAD - Udruženje novinara Srbije (UNS) i Komisija za istraživanje ubistava novinara protestuju zbog skandaloznog uređivačkog postupka lista Politika koji u tekstu Đorđa Martića, bivšeg glavnog urednika Ekspres Politike, ponovo targetira Ljiljanu Smajlović kao odgovornu za NATO bombardovanje Srbije.

PATRIJARH PRIMIO GOSTE

BEOGRAD - Patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Irinej primio je danas u Patrijaršijskom dvoru u Beogradu, povodom svoje slave, Lazareve subote, predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Predsedavajućeg Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, objavljeno je na sajtu SPC.

U FINALU LAJOVIĆ - FONJINI

MONTE KARLO - Italijanski teniser Fabio Fonjini pobedio je danas Španca Rafaela Nadala u drugom polufinalu masters turnira u Monte Karlu sa 2:0 (6:4, 6:2).

POLAGANJE URNE BEZ ČLANOVA PORODICE

POŽAREVAC - Urna sa posmrtnim ostacima Mirjane Marković supruge Slobodana Miloševića, nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije položena je danas u grob u dvorištu njihove kuće u Požarevcu.

Prva Prethodna
1/16639
Poslednja Sledeća