Najnovije Vesti

BEOGRADSKI AERODROM SUPERBREND

BEOGRAD - Aerodrom "Nikola Tesla" osvojio je priznanje "Superbrand" za 2017/2018. godinu, u kategoriji "transport", saopštio je danas beogradski aerodrom.

PROTEST U FOČI

FOČA - Udruženje Žene - žrtve rata Foča 92-95 i "Žene u crnom" iz Beograda danas su protestom u Foči obeležile Međunarodni dan borbe protiv seksualnog nasilja u konfliktima.

OSUDA ZABRANE ULASKA

BEOGRAD - Socijaldemokratska unija (SDU) osudila je danas zabranu ulaska istoričaru umetnosti i filozofu Škeljzenu Malićiju u Srbiju, navodeći da je to još jedan u nizu nerazumnih poteza koji nanose štetu odnosima albanskog i srpskog naroda.

PROTIV KULTA LIČNOSTI

BEOGRAD - Novinar Đorđe Malavrazić ocenio je večeras u debati "Šta je ostalo od 68" da je jedna od poruka studentskih protesta tog vremena da ni od koga ne treba praviti kult ličnosti i da ne treba negovati konformističko ponašanje u društvu.

KREVETI ZA DECU

TRGOVIŠTE - U Radovnici u opštini Trgovište danas je ponovo pušten u rad proizvodni pogon kompanije "Simpo" za izradu kreveta za decu, a u obnovljenom pogonu uposlena su nova 42 radnika, saopštilo je Ministarstvo privrede.

POSLANIKU 45 SEKUNDI

NOVI SAD - Poslanička grupa Demokratska stranka - Demokratski savez Hrvata u Vojvodini (DS - DSHV) napustila je današnje zasedanje Skupštine Vojvodine zbog uskraćivanja mogućnosti da iznese stav o važnim tačkama dnevnog reda kao što je Rebalans budžeta, Program korišćenja poljoprivrednog zemljišta, budžetskih fondova za vode i šume.

IZBOR PREDSEDNIKA SKUPŠTINE

MEDVEDJA - Odbornici Skupštine opštine Medveđa danas su za predsednika Skupštine opštine izabrali kandidata Socijalističke partije Srbije (SPS) Milana Stevanovića, za koga nije glasalo sedam odbornika Srpske napredne stranke (SNS), koalicionog partnera SPS.

LSV NAPUSTILA SEDNICU

NOVI SAD - Nakon odluke većine u Skupštini Vojvodine da se duplo skrati vreme izlaganja poslanicima, poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine je demonstrativno napustila sednicu i "uložila protest zbog ove nakaradne i nedemokratske odluke".

ACI ĐUKANOVIĆU 3,84 MILIONA

PODGORICA - Veće Privrednog suda je, ukidanjem druge zabrane Elektroprivredi Crne Gore (EPCG) da kupi akcije Rudnika uglja, presudilo i pre početka suđenja o spornoj odluci Skupštine akcionara tog preduzeća koji novac mogu da troše bez obzira na ovaj spor, pišu Vijesti.

NAVIJAČI PROMAŠILI ROSTOV

MOSKVA - Grupa švajcarskih navijača propustila je meč protiv Brazila, jer su umesto u Rostov na Donu, gde je utakmica odigrana, stigli u Rostov Veliki, udaljen oko 1.200 kilometara, pišu mediji u Rusiji.

Prva Prethodna
1/14525
Poslednja Sledeća