Najnovije Vesti

POTREBAN NOVI POČETAK

BEOGRAD - Poruka privrednika Srbije i Kosova je jasna: potreban nam je "novi početak" u odnosima, zasnovan na poverenju, pragmatičnom pristupu realnosti i jačanju naših ekonomskih odnosa, izjavio je predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež u razgovoru za „Frankfurter Algemajne Cajtung“ (FAZ).

NAJVEĆI PORTRET NOVAKA ĐOKOVIĆA

BEOGRAD - Na šljaci terena teniskog kluba Đukić u Beogradu strit artista Andrej Josifovski, poznatiji kao Pijanista, napravio je najveći portret na svetu Novaka Đokovića, dugačak čak 24 metra, širok 11 metara, i to je prvi crtež na šljaci nekog teniskog terena na svetu, saopštila je agencija za integrisane komunikacije Nju medija tim.

PRODUŽENO RADNO VREME

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da će zbog pojačanog saobraćaja tokom leta biti produženo radno vreme određenih graničnih prelaza prema Mađarskoj.

ODUZETO 45.000 EVRA

BEOGRAD - Carinici su danas na prelazu Gradina zaplenili 45.000 evra, koje je državljanin Austrije (57) pokušao da neprijavljeno prenese preko granice, saopštila je Uprava carina.

ČEDA JOVANOVIĆ JE STABILNO

BEOGRAD - Stanje Čedomira Jovanovića je stabilno, bez pogoršavanja i neželjenih komplikacija, navode iz Liberalno-demokratske stranke, prenosi B92.

ZAPLENJENO 5.500 PAKLICA

BEOGRAD - Poreska uprava saopštila je danas da je zaplenila 5.500 paklica cigareta bez akciznih markica.

EPIDEMIJA NEPOVERENJA

PODGORICA - Mitropolija crnogorsko-primorska ocenila je danas da se na epidemiju korona virusa kalemi epidemija straha i međusobnog nepoverenja.

KASTEKS NOVI PREMIJER FRANCUSKE

PARIZ - Francuski predsednik Emanuel Makron imenovao je Žana Kasteksa za novog premijera Francuske, posle ostavke koju je jutros podneo dosadašnji premijer Eduar Filip.

U NOVOM PAZARU PETORO PREMINULIH

NOVI PAZAR - U poslednja 24 sata u Opštoj bolnici u Novom Pazaru preminulo je pet osoba od posledica korona virusa, izjavio je kooordinator te bolnice Mirsad Đerlek.

EKONOMIJA NE SME DA STANE

LJUBOVIJA - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas u Ljuboviji da je u ovom trenutku na svim gradilištima u Srbiji angažovano 5.700 radnika, da se od počekta epidemije radi uz sve mere opreza i da za sada nema nijednog zaraženog.

Prva Prethodna
1/20395
Poslednja Sledeća