Najnovije Vesti

PARTIZAN IZBORIO MAJSTORICU

BEOGRAD - U drugoj utakmici polufinala plej ofa Jadranske lige košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu Cedevitu sa 74:73 (20:13, 19:21, 17:17, 18:22) i izjednačili rezultat u seriji koja se igra na dve pobede na 1:1, pa će odluka o finalisti biti doneta u majstorici, koja je na programu 1. aprila u Zagrebu.

ZAUSTAVJENA PUMPA, PROBLEMI OSTALI

BEOGRAD - Oko 1000 stanara naselja Stepa Stepanović, protestvovalo je danas povodom pokušaja izgradnje benzinske pumpe sa pretakalištem za tečni naftni gas i skladištenjem boca tečnog naftnog gasa, kao i neizgradnje pratećih sadržaja koji su stanarima prezentovani prilikom kupovine stanova, prvenstveno vrtića, škole, Doma zdravlja i pijace.

ZAPLENJENO 150 KG. DUVANA

MEDVEĐA - Na administrativnom prelazu Mutivode u opstini Medvedja policija je danas zaplenila oko 150 kilograma duvana, rečeno je Fonetu u izvorima bliskim istražnim organima.

DANI SU IM ODBROJANI

BEOGRAD - Ne dajte da vas pokolebaju, uplaše i uznemire oni kojima su dani na vlasti izbrojani, mislite na vašu rođenu i nerođenu decu kada budete kretali na birališta, setite se dana kada ste bili puni nade i ponosa i znajte da takvi dani mogu biti ponovo pred nama, poručio je večeras predsednički kandidat Vuk Jeremić.

JEREMIĆ NIKADA NIJE POGAZIO REČ

BEOGRAD - Vuk je čovek koji nikada nije pogazio svoju reč i kada kaže da Srbija može i mora bolje, verujte mu jer on zna kako to da ostvari, izjavila je večeras novinarka Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, na njegovoj izbornoj konvenciji u Hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

NISAM UKRAJINSKI ŠPIJUN

ČAJETINA - U poslednja dva dana na udaru sam propagandnog štaba Aleksandra Vučića koji me je označio kao ukrajinskog špijuna i vođu mafijaškog Đukanovićevog klana na Zlatiboru, izjavio je danas predsednički kandiodat Milan Stamatović.

OŠTRIJE KAZNE ZA PRODAVCE DROGE

NOVI SAD - Krađa 59 flaša metadona, sintetičke droge koja se koristi u terapiji, odnosno lečenju heroinskih zavisnika, sa Klinike za neuropsihijatriju u Novom Sadu, još je jedan dokaz da više nema vremena za čekanje u hitnoj i odlučnoj borbi protiv droge saopštio je danas Nenad Čanak, predsednički kandiodat Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV).

SLAVIŠA LEKIĆ PREDSEDNIK NUNS

BEOGRAD - Kolumnista dnevnog lista Danas, dugogodišnji novinar, urednik i autor nekoliko televizijskih emisija, dokumentarnih serijala i knjiga, Slaviša Lekić izabran je danas za novog predsednika Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

LIDERI POTPISALI DEKLARACIJU

RIM - Lideri 27 zemalja članica Evropske unije koji su danas u Rimu obeležili 60 godina od potpisivanja Rimskog ugovora, kojim su udareni temlji današnje Unije potpisali su Deklaraciju u kojoj, uprkos sipčavanjima sa "nezabeleženim izazovima, glabalnim i domaćim", ističu odlučnost za dalju izgradnju EU.

ZABRINJAVAJUĆI PRITISAK

BEOGRAD - Stanje medija u Srbiji, istraživačko novinarstvo i novinarska etika, teme su konferencije "Media Matters", koja je danas u beogradskom hotelu Metropol okupila više od 100 učesnika, medju kojima najviše studenata novinarstva sa Fakulteta političkih nauka.

Prva Prethodna
1/11840
Poslednja Sledeća