Najnovije Vesti

ZAKON O ŽIVOTNOM PARTNERSTVU

PODGORICA - Vlada Crne Gore je danas utvrdila Predlog zakona o životnom partnerstvu lica istog pola, prenosi RTCG.

RAMA NAGRADIO CRNOGORSKE SPASIOCE

TIRANA - Predsednik Vlade Albanije Edi Rama uručio je danas zlatnu medalju i plaketu zahvalnicu crnogorskom spasilačkom timu koji je pružio pomoć i podršku Albaniji posle zemljotresa koji se desio 26. novembra 2019. godine.

PRIJAVA PROTIV VOZAČA BUSA

ZAGREB - Vozač autobusa predsedničkog kandidata Kolinde Grabar-Kitarović biće prekršajno kažnjen zbog udesa koji je izazvao na putu prema mestu u kojem se održavao predizborni skup, potvrdila je Policijska uprava krapinsko-zagorska za Index.

SRPSKI KLUBOVI BEZ LIGE EVROPE

BEOGRAD - Crvena zvezda i Partizan ove jeseni nisu uspeli da prođu grupnu fazu u dva najkvalitetnija klupska takmičenja, zbog čega naši klubovi od sezone 2021/2022 godine neće imati mogućnost da se takmiče u Ligi Evrope, već će igrati u novom, trećem po rangu takmičenju UEFA - Konferencijskoj ligi.

AUDIO NAJAVE ZA 12. DECEMBAR

BEOGRAD - Audio servis FoNeta korisnicima emituje tonske zapise sa sledećih događaja:

NEGOVATELJICE SA BALKANA

BERLIN - Nemačke klinike spremne su da plate do 15.000 evra kako bi dovele jednog medicinskog radnika sa Balkana, a dovode hiljade godišnje, piše danas Dojče vele i konstatuje da su u tom poslu velike pare i da su posrednici spremni da po svaku cenu dođu do tih para.

VLAST ZA BOLJE IZBORNE USLOVE

BEOGRAD - Činjenica da se u proteklih mesec dana već treći sastanak o izbornim uslovima, posredstvom Evropskog parlamenta, odvija onako kako je planirano, jasno pokazuje da vladajuća stranka i vlada pokazuju političku volju i transparentan i otvoren pristup unapređenju izbornih uslova, ocenila je danas ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović.

MALI MORA DA SE POVUČE

BEOGRAD - Posle današnje odluke Senata Univerziteta u Beogradu da poništi doktorat Siniše Malog, Stranka moderne Srbije pozvala je Sinišu Malog da iz moralnih razloga podnese ostavku na sve funkcije.

SDA I HDZ BEZ DOGOVORA

SARAJEVO - Lideri SDA i HDZ Bakir Izetbegović i Dragan Čović izjavili su danas posle sastanka delegacija dve stranke u zgradi Parlamentarne skupštine BiH u Sarajevu, da konkretnih dogovora nije bilo.

URUČENI SERTIFIKATI

BEOGRAD - Pomoćnica ministra privrede Katarina Obradović Jovanović uručila je danas u Privrednoj komori Srbije sertifikate prvoj grupi polaznika startap Programa promocije preduzetništva i samozapošljavanja.

Prva Prethodna
1/18437
Poslednja Sledeća