Najnovije Vesti

PRIVEDEN ZBOG NASILNIČKE VOŽNJE

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u Beogradu su, posle intenzivnog rada, identifikovali i priveli muškarca (46) iz Beograda zbog nasilničke vožnje, saopštio je danas MUP.

STRATEŠKI NEDOSTACI SRBIJE

PARIZ - Međunarodna međuvladina organizacija, Financial Action Task Force (FATF), za suzbijanje pranja novca i borbu protiv finansiranja terorizma svrstala je Srbiju među zemlje u kojima su uočeni strateški nedostaci, objavljeno je na sajtu FATF, institucije sa sedištem u Parizu, osnovane 1989.

SRUŠEN ŠTAND

BEOGRAD - U subotu negde oko 9.30 sati napali su nas aktivisti Srpske napredne stranke (SNS)=tako što su došli do našeg štanda, srušili ga i izgazili sav reklamni materijal na očigled svih prisutnh građana, saopštio je danas Pokret "Dosta je bilo Saša Radulović".

ZAKON O "BOGA SE UZDAMO"

VAŠINTON - Svaka škola u Floridi moraće od sada na svojoj zgradi jasno da istkne natpis "U Boga se uzdamo", odlučili su tako većnici države Floride nakon prošlondeljne pucnjave u srednjoj školi u kojoj je ubijeno 17 ljudi.

ZAHTEV ZA NOVI TERMIN

BEOGRAD - Zahtevamo od Raditelevizije Srbije da obezbedi novi termin predstavljanja izborne liste "Inicijativa Ne davimo Beograd - Žuta patka - Čiji grad, Naš grad - Ksenija Radovanović" u kome se neće uticati na gledaoce negativnim komentarima i u kome će izborna lista biti predstavljena punim i ispravnim imenom, saopštila je danas Inicijativa "Ne davimo Beograd".

BASTAĆ: OTIŠLO PREDALEKO

BEOGRAD - Nosilac odborničke liste "Šta radite bre" za Skupštinu Beograda Marko Bastać izjavio je danas da ne zna ko ga je fizički napao, udario u glavu i zatim prosuo nepoznatu tečnost po njegovom licu i najavio da će u nedelju održati sastanak sa kandidatima sa svoje liste radi konačne odluke o tome šta će raditi.

OSUDA NASILNIKA

BEOGRAD - Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke (SNS) osudio je fizički i verbalni napad aktivista koalicije Dosta je bilo -Dveri, na žene koje su danas u Batajnici predstavljale SNS.

ADVOKATI I VLADA PARTNERI

BEOGRAD - Izbacivanje advokata iz Ustava Srbije ne dolazi u obzir, izjavio je danas predsednik Advokatske komore Srbije (AKS)Viktor Gostiljac na svečanom obeležavanju 156. godišnjice advokature u Srbiji i Dana advokature, kojem je prisustvovala ministarka pravde Nela Kuburović i poručila da su advokati partner vladi.

UKRALI 400 LITARA NAFTE

KRAGUJEVAC - Kragujevčanin N. M. (42) uhapšen je danas zbog sumnje da su on i još jedan muškarecem iz okoline Kragujevca, iz teretnog vozila privatnog preduzeća, parkiranog u Industrijskoj zoni, istočili 400 litara nafte.

FALSIFIKATI U KATASTRU

NOVI PAZAR - Stranka pravde i pomirenja saopštila je danas da je Policijska uprava Novi Pazar utvrdila da su određena uverenja Službe za katastar nepokretnosti Novi Pazar o udaljenosti automat klubova i kladionica u odnosu na objekte obrazovnih ustanova falsifikovana.

Prva Prethodna
1/13800
Poslednja Sledeća