Najnovije vesti

NIJE PREDVIĐENO DA SVE STANE

BEOGRAD - Predsednik Skupštine Ivica Dačić izjavio je večeras je da parlament mora da funkcioniše i da poslanici ne mogu da rade onlajn, jer se nisu pripremali za ovakvu situaciju, i naglasio da "nije predviđeno da sve stane".

KRIJU ISTINU LINČ TERAPIJOM

BEOGRAD - Linč terapija o ugroženoj bezbednosti predsednika Srbije, kojom smo izloženi prethodnih dana, i huškanje ljudi na međusobno obračunavanje ima za cilj da pokrije probleme sa koronom, brojne afere i ekonomski raspad zemlje, zaključak je učesnika emisije "Utisak nedelje", lidera SSP Dragana Đilasa, Branka Čečena iz CINS-a i advokata Bože Prelevića.

JOŠ 32 ŽRTVE KORONE

SKOPLJE - U protekla 24 sata u Severnoj Makedoniji su od posledica kovida-19 preminula 32 pacijenta, a od 2.019 testiranih osoba bilo je 820 pozitivnih, saopštilo je večeras Ministarstvo zdravlja, prenosi Nova Makedonija.

VARHELJI POZDRAVIO ODLUKU

BEOGRAD - Komesar za proširenje Evropske unije Oliver Varhelji pozdravio je današnu odluku Vlade Srbije da povuče odluku o proglašenju ambasadora Crne Gore za nepoželjnu osobu.

PETKOVIĆ ČESTITAO RADOJEVIĆU

BEOGRAD - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković čestitao je večeras Milanu Radojeviću na izboru za gradonačelnika severne Kosovske Mitrovice, a Srpskoj listi na još jednoj ubedljivoj pobedi srpske sloge i jedinstva.

POBEDA SRPSKE LISTE

KOSOVSKA MITROVICA - Na danas održanim lokalnim izborima za gradonačelnika Severne Mitrovice pobedio je kandidat Srpske liste Milan Radojević, saopštio je predsednik Srpske liste Goran Rakić.

DOBRA STVAR ZA SRBIJU /duža

KRUŠEVAC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je povlačenje odluke o proterivanju ambasadora Crne Gore Tarzana Miloševiča dobra za zemlju, jer su "život i odnosi između komšija mnogo više od konvencija".

PRIZNALI SMO DA JE CG U PRAVU

BEOGRAD - Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović izjavio je večeras da je povlačenjem odluke o proterivanju crnogorskog ambasadora Tarzana Miloševića državni vrh Srbije dokazao ne samo neozbiljnost, već i nedoraslost da vodi državu.

PRUŽAMO RUKU CRNOJ GORI

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković izjavio je večeras da je Srbija postupila dostojanstveno i pružila ruku Crnoj Gori sa kojom želi da uspostavi najbolje moguće odnose.

DOBRA STVAR ZA SRBIJU /kraća

KRUŠEVAC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je povlačenje odluke o proterivanju ambasadora Crne Gore Tarzana Miloševiča dobra za zemlju, jer su "život i odnosi između komšija mnogo više od konvencija".

Prva Prethodna
1/21552
Poslednja Sledeća