Najnovije Vesti

UBILI I POJELI ŽENU

KEJPTAUN - Muškarac iz Južnoafričke Republike požalio se policiji u petak da je "umoran od konzumiranja ljudskog mesa" i kao dokaz za tvrdnju da je hanibal priložio je nogu ubijene žene.

UHAPŠEN TERORISTA U BIH

SARAJEVO - Policija BiH uhapsila je u sredu na severu zemlje muškarca osumnjičenog za povezanost s islamističkom terorističkom organizacijom Islamska država koji se duže vreme skrivao nakon što je osuđen za terorizam.

IZJAVA IZ BEČA IZAZVALA BURU

SARAJEVO - Izjava austrijskog šefa diplomatije Sebastijana Kurca da se ženama u Sarajevu i Prištini plaća da bi se pokrivale, izazvala je buru, dok nadležne institucije u Bosni i Hercegovini kažu da nemaju takve informacije, prenosi N1.

RTS 59 GODINA

BEOGRAD - Pre 59 godina počelo je emitovanje televizijskog programa u Srbiji, a tog 23. avgusta na javnim mestima u Beogradu postavljeno je 80 televizora, jer su taj uređaj posedovali malobrojni.

BOMBA NA SKUTERU U BEOGRADU

BEOGRAD - Beogradska policija pronašla je u jednoj garaži na Južnom bulevaru u Beogradu skuter na koji je bila postavljena eksplozivna naprava, piše Blic.

NOVA POBEDA KOŠARKAŠA

ATINA - Košarkaška reprezentacija Srbije uspešno je nastavila pripreme za šampionat Evrope, poto je na startu "Kupa Akropolja" u Atini pobedila Italiju sa 73:65 (22:24, 18:14, 19:18, 14:9).

ŠARLI EBDO NA METI KRITIKA

PARIZ - Francuski satirični magazin Šarli Ebdo suočio se sa kritikama na internetu zbog naslovne strane na kojoj se islam povezuje sa napadom u Španiji, a kritičari strahuju da bi takav način izveštavanja mogao da podstakne islamofobiju.

KURBANI OD POVRATNIKA U RS

SARAJEVO - Ćetvrtu godinu zaredom, Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini u vreme Kurban bajrama realizuje projekat kupovine ovaca za kurban od povratnika u Republici Srpskoj i ove godinem se očekuje otkup 2.000 ovaca.

TAGEN: PIJEM I ISPADAM IDIOT

NJUJORK - Alkohol je u Holivudu stil života, rekla je manekenka Krisi Tagen u intervjuu Kozmopolitenu i priznala da joj se ne sviđa kako se ponaša kada pije.

VULIN I DITMAN O SARADNJI

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin i ambasador Nemačke Aksel Ditman saglasili su se da zajednički zadatak treba da bude pronalaženje mogućnosti za unapređenje saradnje, čemu će doprineti potpisivanje novog Sporazuma o saradnji u oblasti odbrane.

Prva Prethodna
1/12666
Poslednja Sledeća