Najnovije Vesti

KRSTIĆ NAPUSTIO UO RTS

BEOGRAD - Marketinški stručnjak i bivši savetnik nekadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića, Nebojša Krstić podneo je ostavku na mesto člana Upravnog odbora Radio televizije Srbije (RTS).

PANTELIĆ:UMETNOST NAS POVEZUJE

SMEDEREVO - Direktor Jugoslovenske kinoteke Jugoslav Pantelić otvorio je večeras u Smederevu Prvi filmski festival podunavskih zemalja "Dunav film fest"

POČEO "DUNAV FILM FEST"

SMEDEREVO - Prvi filmski festivaL podunavskim zemalja "Dunav film fest" otvoren je večeras u Smederevu.

SASTANAK MERKELOVE I PUTINA

BERLIN - Ruski predsednik Vladimir Putin stigao je u dvorac Mezenberg, nedaleko od Berlina, gde će večeras imati sastanak sa kancelarkom Nemačke Angelom Merkel.

PUTIN DOPUTOVAO U BERLIN

BERLIN - Ruski predsednik Vladimir Putin doputovao je popodne u Berlin, gde će se sastati s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

PROTERANI NAVIJAČI HAJDUKA

ZAGREB - Grupa od 13 navijača splitskog Hajduka proterana je danas iz Srbije posle izdražavanja kazne od po 15 dana zatvora koju im je Prekršajni sud u Beogradu izrekao početkom avgusta zbog izgredničkog ponašanja na benzinskoj pumpi u Vrčinu, javili su danas zagrebalki mediji.

GOJKOVIĆ POZIVA MANJINE

BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Maje Gojković pozvala je danas pripadnike nacionalnih zajednica da iskoriste ustavna i zakonska prava i učestvuju u izborima za savete nacionalnih manjina.

DRŽAVNA SAHRANA 18 POGINULIH

ĐENOVA - Nekoliko hiljada ljudi, među kojima je i predsednik Italije, Serđo Matarela, prisustvovalo je danas u Đenovi državnoj sahrani 18 poginulih u rušenju mosta Morandi, u kome je, kako je do sada utvrđeno, život izgubila 41 osoba.

KLASIČNA MUZIKA ZA NOVOSAĐANE

NOVI SAD - Festival klasične muzike "NEO" biće održan od 19. avgusta do 15. septembra na više lokacija u Novom Sadu, saopštili su danas organizatori.

PUTIN STIGAO NA SVADBU U GRAC

GRAC - Predsednik Rusije Vladimir Putin stigao je danas na aerodrom u austrijskom gradu Gracu na jugu savezne države Štajerske, gde će prisustvovati venčanju ministarke spoljnih poslova Karin Knajsel, javio je Sputnjik pozivajući se na austrijske medije.

Prva Prethodna
1/14883
Poslednja Sledeća