Kvalitet domaćeg goriva - prioritet u poslovanju

Izvor:   NIS

Kompanija NIS je u svim segmentima poslovanja predana stalnom tehnološkom razvoju i uvođenju inovacija, tako da je modernizacija jedan od glavnih prioriteta i kada je reč o proizvodnji goriva. U celokupnom procesu je od posebnog značaja kontrola kvaliteta goriva, kako bi se tržištu ponudilo domaće gorivo proverenog kvaliteta koje je proizvedeno po najvišim međunarodnim standardima.

Od samih začetaka kompanije, pre više od 50 godina, NIS je težio tome da podrži tradiciju koja je sinonim za vrhunske rezultate i stalne investicije u profesionalne kadrove, a sve sa ciljem da kvalitet proizvoda i usluga kompanije bude na vrhunskom nivou.

NIS posebnu pažnju posvećuje kvalitetu goriva i to na više načina. U celokupnom procesu značajno mesto zauzima kontrola kvaliteta proizvoda, odnosno sprovođenje detaljnih analiza i ispitivanja različitim metodama kako bi se obezbedio maksimalni kvalitet goriva.

Na godišnjem nivou, NIS sprovodi preko 180.000 analiza kroz više od 400 ispitnih metoda.

Izdavanjem izveštaja o ispitivanju kvaliteta goriva NIS-ove laboratorije potvrđuju kvalitet proizvedenih goriva, a kompanija garantuje da se na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama nalazi domaće gorivo proverenog kvaliteta koje je proizvedeno po najvišim međunarodnim standardima.

Pored toga, od ključnog je značaja savremena tehnologija koja se koristi u proizvodnim procesima.

Kvalitet domaćeg goriva - prioritet u poslovanju
(Foto: NIS)

Poznato je da je domaća rafinerija poslednje decenije ubrzano modernizovana, a samo gorivo koje se proizvodi u potpunosti je u skladu sa evropskim standardima kvaliteta. Tome je doprinela prvo izgradnja kompleksa MHC/DHT čime je obezbeđeno da svi naftni derivati koji se proizvedu u Srbiji budu evropskog kvaliteta, o čemu svedoči podatak da se derivati proizvedeni u pančevačkoj rafineriji izvoze i u zemlje Evropske Unije.

Takođe, krajem prošle godine pušteno je u rad postrojenje „Duboka prerada“, a reč je o investiciji vrednoj više od 300 miliona evra, koja će omogućiti veću proizvodnju najkvalitetnijih derivata - dizela, benzina i TNG-a.

Negujući višedecenijsku tradiciju, oslanjajući se na stručnost svojih zaposlenih i savremenu ekspertizu, NIS konstantno unapređuje svoje poslovanje i pruža potrošačima najkvalitetnije gorivo uz poseban fokus na procesima i mehanizmima koji doprinose očuvanju životne sredine.

 


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...