Nova Gazprom benzinska stanica u blizini graničnog prelaza Horgoš

Izvor:   NIS

Premijum maloprodajni brend kompanije NIS postao je bogatiji za još jedan savremeni objekat, a reč je o novoj Gazprom benzinskoj stanici „Bački Vinogradi 1“, na auto putu Beograd - Budimpešta, blizu graničnog prelaza Horgoš. Benzinska stanica izgrađena je u skladu sa strogim ekološkim, bezbednosnim i tehničkim standardima i predstavlja jedan od najmodernijih objekata u okviru maloprodajne mreže NIS-a.

Benzinska stanica „Bački Vinogradi 1“ opremljena je sa četiri „ostrva“ sa multifunkcionalnim automatima za točenje goriva, kao i multimedijalnim ekranima i panoima na kojima potrošači mogu da se informišu o aktuelnim ponudama, navodi se u saopštenju NIS-a.

Potrošačima su na raspolaganju goriva evro pet kvaliteta domaće proizvodnje, uključujući premijum G-Drive naftne derivate, a deo ponude je i usluga automatskog točenja AdBlue tečnosti u automobile.

Takođe, svi posetioci objekta mogu da uživaju u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi kao i u bogatom izboru robe široke potrošnje koja je dostupna u okviru Drive Cafe restorana. Nova benzinska stanica „Bački Vinogradi 1“ sedmi je digitalni objekat u mreži kompanije NIS koji potrošačima nudi jedinstveno korisničko iskustvo.

Nova Gazprom benzinska stanica u blizini graničnog prelaza Horgoš
(Foto: NIS)

Povodom otvaranja maloprodajnog objekta „Bački Vinogradi 1“ kompanija NIS je pripremila i posebne pogodnosti za potrošače.

Naime, uz svaku kupovinu 15 ili više litara bilo koje vrste goriva, potrošači na poklon dobijaju jedan od promotivnih proizvoda po sopstvenom izboru, kao što su Drive Cafe kafa, Drive Cafe kroasan ili flašica negazirane Jazak vode. Akcija dobrodošlice trajaće do 1. januara 2023. godine.

U svetlu predstojećih praznika i u duhu praznične čarolije, NIS će u narednom periodu takođe obradovati sve posetioce novootvorene benzinske stanice jedinstvenom prilikom da upoznaju Sneguročke, koje prema ruskim legendama predstavljaju unuke i verne pomoćnice Deda Mraza.

Sneguročke će posetioce Gazprom benzinske stanice „Bački Vinogradi 1“ počastiti prazničnim čokoladicama, a sve zainteresovane upoznati sa benefitima programa lojalnosti NIS-a „Sa nama na putu“, uz koji svi članovi mogu da ostvare značajne uštede prilikom svake kupovine goriva na benzinskim stanicama NIS-a, i to do 6 dinara po litru kupljenog goriva.

 


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...