Na pumpu sa debitnom karticom

BM

NIS do kraja marta preuzima neiskorišćene bonove za gorivo a potrošačima – pravnim licima nudi kartice za gorivo kao savremeni sistem bezgotovinskog plaćanja

Naftna industrija Srbije je do sada izdala više od 100.000 NIS kartica za gorivo, koje se koriste na više od 400 kompanijskih benzinskih stanica širom Srbije. Ovaj ekonomičan i komforan sistem plaćanja, danas koristi više od 5.500 pravnih lica.

Usled uvođenja NIS kartica za gorivo ova kompanija klijente koji do sada nisu uspeli da iskoriste stare NIS bonove za gorivo obaveštava da će moći da ih do 30. marta ove godine vrate na blagajnama kompanije.

Benzinske stanice NIS-a su bonove za gorivo primale do 1. januara ove godine.

Prijem neiskorišćenih bonova obavljaće se svakog radnog dana od 8 do 15 časova u Beogradu (ulica Milentija Popovića 1) i u Novom Sadu (ulica Bulevar Oslobođenja 69). Vrednost bonova može biti nadoknađena na način koji odgovara klijentu: ili uplatom sredstava na račun, dopunom NIS debitne kartice ili za plaćanje dospelih obaveza.

NIS je prestao sa izdavanjem bonova još prošle jeseni, kada je kompanija uvela NIS kartice za gorivo, kao savremeni sistem bezgotovinskog plaćanja, podsećaju u NIS-u.

Detaljna informacija o NIS kartici za gorivo nalazi se na korporativnom sajtu www.nis.rs u delu „Kartica za potrošače“. Za bliže informacije o prijemu ranije izdatih i neiskorišćenih bonova, potrošači se mogu obratiti na telefone: 011/ 222 92 05 i 021 /481 39 10.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...