UNKS dobio novog člana

BM

Standard gas, kompanija koja snabdeva tečnim naftnim gasom značajan deo tržišta Srbije postala članica UNKS.

Svoju drugu godinu rada Udruženje naftnih kompanija Srbije (UNKS) započelo je prijemom u članstvo kompanije Standard gas, koja snabdeva tečnim naftnim gasom značajan deo tržišta Srbije.

Standard gas

Standard gas se izdvaja na tržištu TNG-a po tome što se bavi i proizvodnjom i distribucijom tečnog naftnog gasa. Kompanija je osnovana 1999. godine pod nazivom Polihem i bavila se uvozom i distribucijom polimera i poljoprivrednih proizvoda. Od 2008. godine dominantna delatnost se preusmerava na TNG, od kada i posluje pod današnjim nazivom. Standard gas ima proizvodno-distributivni centar u Odžacima, navedeno je u saopštenju UNKS-a.

Iz UNKS napominju da su i dalje otvoreni za sve relevantne kompanije, koje posluju na domaćem tržištu i spremne su da podrže ostvarivanje ciljeva osnivanja asocijacije. Udruženje naftnih kompanija početkom 2012. Godine čine: EKO-Serbia, OMV-Srbija, InterMOL, Petrobart-AVIA, JP Transnafta, INA Beograd, Naftachem, Inter gas, Evolucija 2004 i Standard gas, a u statusu posmatrača je, kako kažu, Naftna industrija Srbije.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...