NIS u modernizaciju „Zmaja“ uložio više od 3 miliona evra

Izvor:   NIS

Benzinska stanica „Zmaj 1“, jedna od najpoznatijih u Beogradu, u potpunosti je rekonstruisana, a u njenu modernizaciju kompanija NIS uložila je više od 3 miliona evra. Ovaj objekat nalazi se na auto-putu Beograd-Zagreb i jedan je od najmodernijih u mreži od više od 400 benzinskih stanica kojima NIS upravlja u Srbiji i zemljama regiona. (Foto: NIS)

Rekonstrukcija je bila povod da benzinsku stanicu “Zmaj” danas obiđu zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, generalni direktor kompanije NIS, Kiril Tjurdenjev i direktorka marketinga i komunikacija u kompaniji McDonald’s Srbija, Desanka Landauer.

Modernizovana benzinska pumpa je najmoderniji maloprodajni objektat u mreži kompanije NIS i dvadeset šesti objekat premijum brenda Gazprom u Srbiji, navodi se u saopštenju NIS-a.

Takođe se ističe da je izgrađena u skladu sa najsavremenijim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima, kao i da je opremljena vrhunskom digitalnom tehnologijom i poseduje pet „ostrva“sa dvostranim multifunkcionalnim automatima za točenje goriva.

„Želim da se zahvalim kompaniji NIS koja nastavlja da investira u Srbiju. Želim da podržim svakoga ko ulaže u Grad i ko želi da otvara nova radna mesta. Svako novo radno mesto je za nas važno i zato sam došao ovde da ohrabrim NIS da nastave da investiraju, a oni će u okviru svog plana nastaviti da ulažu kako u Beograd, tako i u Srbiju. NIS je nama dobar partner i svaka investicija je važna“, istakao je ovim povodom Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Grada Beograda.

NIS u modernizaciju „Zmaja“ uložio više od 3 miliona evra
(Izvor: NIS)

Generalni direktor kompanije NIS, Kiril Tjurdenjev, naveo je da, zahvaljujući investicijama u maloprodaju, NIS danas ima jednu od najmodernijih i najvećih mreža u celom regionu.

„Od 2009. godine u modernizaciju naše maloprodaje u Srbiji uložili smo više od 200 miliona evra. Ova ulaganja i nadalje će biti jedan od prioriteta za NIS. Otvaranjem nove benzinske stanice “Zmaj” istovremeno jačamo naše strateško partnerstvo sa Beogradom i donosimo najmodernije trendove u oblasti maloprodaje u Srbiju. U tome imamo snažnu podršku naših partnera iz Vlade Srbije i Grada Beograda“, istakao je Tjurdenjev.

Direktorka marketinga i komunikacija u kompaniji McDonald’s Srbija, Desanka Landauer, ovim povodom je istakla da je ta kompanija prošle godine otvorila tri nova restorana i renovirala jedan restoran koji se danas svečano otvara u sklopu “Zmaja”, istakavši da je taj objekat jedan od omiljenih restorana gostiju ovog najvećeg svetskog lanca brze hrane.

“Želja nas u McDonald’s-u je da budemo dobar poslovni partner u zajednici u kojoj poslujemo, tako da smo ulaganjem u ovaj restoran doprineli razvoju opštine Zemun, kao jedne od većih beogradskih opština. Nastavićemo sa razvojem i ove godine otvaraćemo nove restorane i nova radna mesta“, izjavila je Landauer koja se ovim povodom  zahvalila kompaniji NIS na zajedničkom projektu.

NIS u modernizaciju „Zmaja“ uložio više od 3 miliona evra
(Izvor: NIS)

Gazprom benzinska stanica „Zmaj 1“ inače je šesti digitalni maloprodajni objekat kompanije NIS u Srbiji, koji potrošačima nudi jedinstveno iskustvo kroz spoj savremenih tehnologija i inovativnih rešenja u oblasti maloprodaje.  Izgrađena na mestu nekadašnjeg objekta brenda NIS Petrol, novi vizuelni identitet i najmoderniji dizajn nove GAZPROM benzinske stanice upotpunjuje ponuda široke palete goriva domaće proizvodnje kao i pažljivo odabrani asortiman dopunskih proizvoda koji je potrošačima dostupan u okviru Drive Café restorana.

Moderni ambijent koji je već postao prepoznatljiv standard u poslovanju premijum brenda kompanije NIS dodatno je obogaćen dopunskim sadržajem, a po prvi put u regionu, u sastavu maloprodajnog objekta kompanije NIS nalazi se i McDonald’s restoran. Najnovija benzinska stanica NIS-a, „Zmaj 1“, ujedno je i peti maloprodajni objekat u mreži kompanije na kome će biti omogućeno punjenje automobila na električni pogon.

Kompanija NIS na tržištima Srbije i regiona upravlja mrežom od preko 400 benzinskih stanica u dva maloprodajna brenda, NIS Petrol i premijum brend Gazprom. Pored Srbije, NIS-ov premijum brend benzinskih stanica, Gazprom, posluje na tržištima Bosne i Hercegovine, Bugarske i Rumunije. Pažljivo odabranom ponudom vrhunskih goriva, dopunskog asortimana, kao i stalnim unapređenjem usluge i proizvoda, Gazprom benzinske stanice usmerene su na zadovoljenje potreba najzahtevnijih potrošača. Na teritoriji Grada Beograda NIS raspolaže mrežom od 63 maloprodajna objekta u čiji razvoj i modernizaciju je kompanija od 2009. godine uložila više od 30 miliona evra.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...