Srbijagas ostvario dobit u poslovanju šestu godinu zaredom

Autor:   BM

Srbijagas je prošle godine poslovao uspešno, čime se nastavlja trend pozitivnog poslovanja, već šest godina zaredom, saopšteno je posle sastanka Nadzornog odbora tog Javnog preduzeća, na kome su usvojeni finansijski izveštaji za 2020. godinu. Sednica je održana u objektu kompresorske stanice na trasi novog magistralnog gasovoda u Velikoj plani, saopštila je ta kompanija. (Pored članova Nadzornog odbora, sednici je prisustvovao generalni direktor JP „Srbijagas“ Dušan Bajatović sa zamenikom i izvršnim direktorima preduzeća. Foto: rtv.rs)

Nadzorni odbor Javnog preduzeća „Srbijagas” usvojio je na jučerašnoj sednici Finansijske izveštaje preduzeća, odnosno Bilans stanja i Bilans uspeha, za prošlu godinu po delatnostima, koji su još jednom pokazali da je nacionalna gasna kompanija prošlu poslovnu godinu završila uspešno, sa neto dobiti, i time nastavila trend pozitivnog poslovanja koji ostvaruje šestu godinu zaredom, saopštila je ova nacionalna gasna kompanija.

Srbijagas
Članovi Nadzornog odbora sa rukovodstvom „Srbijagasa" obišli su kompresorsku stanicu kako bi se upoznali sa kvalitetom i dinamikom izvršenih radova. (Izvor: Srbijagas)

Sednica je održana u Velikoj Plani, u objektu jedine kompresorske stanice na trasi novog magistralnog gasovoda od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom i drugim susednim zemljama, takozvanog „Balkanskog toka“.

Pored članova Nadzornog odbora, sednici je prisustvovao generalni direktor JP „Srbijagas“ Dušan Bajatović sa zamenikom i izvršnim direktorima preduzeća.

Zasedanje u objektu takozvanog „Balkanskog toka" iskorišćeno je i da članovi Nadzornog odbora sa rukovodstvom „Srbijagasa" obiđu kompresorsku stanicu i upoznaju se sa stepenom do koga je završena i kvalitetom izvršenih radova, za koje se navodi da se realizuju planiranom dinamikom.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...