Pančevačka rafinerija ponovo radi

BM

Nakon otklanjanja nepravilnosti u radu pomoćnog postrojenja za proizvodnju sumpora "Klaus" NIS je obnovio proizvodnju u Rafineriji nafte u Pančevu.

Proizvodnja u Rafineriji nafte Pančevo obnovljena je u punom obimu nakon kratkotrajnog zastoja zbog otklanjanja nepravilnosti u radu pomoćnog postrojenja za proizvodnju sumpora "Klaus", saopštio je NIS.

Kako se navodi u saopštenju, pre radova je obezbeđena dovoljna količina naftnih derivata tako da je tržište sve vreme bilo uredno snabdeveno.

Radove na postrojenju ''Klaus'' obavili su zaposleni NIS-a, u skladu sa zakonom i strogo utvrđenim internim procedurama, kao i uz poštovanje svih mera zaštite u uslovima epidemije COVID-19, saopštila je domaća naftna kompanija.

Rad dela postrojenja u Rafineriji nafte Pančevo bio je privremeno zaustavljen krajem aprila kako bi se otklonile nepravilnosti u radu postrojenja “Klaus”.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...