Djukov: NIS lider na balkanskom tržištu

J.P.

NIS se od gubitaške kompanije sa ogromnim dugom pretvorio u profitabilnu kompaniju, istinskog lidera, energetskog lidera na Balkanu, rekao je Aleksandar Djukov, generalni direktor u okviru Ruske energetske nedelje koja se održava u Moskvi Gazpromnjefta.

„Mnogo je rezultata, a ako govorimo o glavnim rezultatima, želim da kažem da se NIS od gubitaške kompanije sa ogromnim dugom pretvorio u profitabilnu kompaniju, istinskog lidera, energetskog lidera na Balkanu“ rekao je Aleksandar Djukov, generalni direktor u okviru Ruske energetske nedelje koja se održava u Moskvi Gazpromnjefta u intervju vodećem ruskom informativnom TV kanalu 24 sata.

Govoreći dalje o NIS-u, odgovrajući na pitanje novinara povodom 10-godišnjice poslovanja Gazpromnjefta u Srbiji Djukov je u oceni rezultate koji su postignuti i perspektive koje postoje rekao: „Danas je to kompanija koja ima jasne perspektive, ima jasan razvojni program, investicioni program. Tokom narednih pet godina planirano je da uložimo u njegov razvoj više od 1,5 milijardi dolara. To će ojačati tržišne pozicije koje smo postigli za kompaniju na balkanskom tržištu“.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...