NIS modernizovao benzinsku stanicu u Rumi

BM

Nova NIS Petrol benzinska stanica Ruma 1 rekonstruisana je u okviru procesa modernizacije maloprodajne mreže čiji razvoj ostaje jedan od prioritetnih pravaca u poslovanju kompanije NIS.

Najnoviji maloprodajni objekat kompanije NIS svečano je otvoren u Rumi, u Ulici Vladimira Nazora bb. Reč je o modernizovanom maloprodajnom objektu koji je kompanija NIS pod svojim prepoznatljivim trikolornim brendom NIS Petrol rekonstruisala na mestu postojeće benzinske stanice, u skladu sa najsavremenijim svetskim tehničkim i ekološkim standardima.

Na savremeno opremljenoj NIS Petrol benzinskoj stanici Ruma 1 dostupni su 24 sata dnevno visokokvalitetni derivati evro pet kvaliteta domaće proizvodnje, a deo ponude su i premijum G-Drive naftni derivati, kao i TNG unapređenog kvaliteta iz Rafinerije nafte Pančevo. Osim goriva vrhunskog kvaliteta potrošačima je na raspolaganju i širok spektar  dopunskog asortimana. Nova NIS Petrol benzinska stanica u Rumi modernog dizajna opremljena je dvostranim multipleks aparatima za točenje goriva i u potpunosti je usmerena na zadovoljenje potreba i pružanje vrhunske usluge savremenim potrošačima.

Prve količine goriva na modernizovanoj NIS Petrol benzinskoj stanici Ruma 1, kao donacija NIS-a, natočene su u vozilo Doma zdravlja iz Rume.

„U kompaniji NIS smo posebno zadovoljni što smo i mi dali svoj mali doprinos razvoju Rume izgradnjom jednog ovako modernog objekta, koji je izgrađen po najsavremenijim arhitektonskim i ekološkim standardima. Drago mi je što danas predajemo ovaj objekat građanima i privredi Rume i svima onima koji dođu u Rumu. Svi koji budu svraćali na ovaj objekat moći će da se snabdeju gorivima najviših standarda kvaliteta, moći će da dobiju izuzetnu uslugu naših kolega koji ovde rade i moći će uvek da se posluže i probaju širok asortiman dodatne robe. Naši su potrošači naša najveća vrednost, naš prioritet i to je filozofija kompanije NIS“, rekao je Branko Radujko, direktor Direkcije za maloprodaju NIS-a zahvaljujući  se predstavnicima lokalne samouprave na podršci kompaniji tokom rekonstrukcije benzinske stanice u Rumi.

Nova NIS Petrol benzinska stanica Ruma 1 kompanije NIS rekonstruisana je u okviru procesa modernizacije maloprodajne mreže čiji razvoj ostaje jedan od prioritetnih pravaca u poslovanju kompanije. NIS, koji raspolaže najvećom maloprodajnom mrežom naftnih derivata na domaćem tržištu, nastavlja sa modernizacijom svojih benzinskih stanica koje potrošačima nude visokokvalitetne derivate evro 5 kvaliteta proizvedene u Rafineriji nafte Pančevo, kao i širok spektar dopunskog asortimana.

„Posebno mi je zadovoljstvo i čast što mogu da u ime Skupštine opštine Ruma kompaniji NIS čestitam na odluci da uloži svoja sredstva za renoviranje i modernizaciju ovog prekrasnog objekta, objekta koji postoji već decenijama i koji je uvek bio u funkciji servisiranja potreba građana opštine Ruma. Želim da se zahvalim na tome što je kompanija NIS pokazala da je kompanija koja ima svest o društvenoj odgovornosti i što su predstavnici kompanije NIS  doneli odluku da  deo prihoda koji će ostvarivati na teritoriji opštine Ruma vrate našoj zajednici tako što će finansirati izgradnju mobilijara u okviru objekta ’Poletarac’“, rekao je Stevan Kovačević, predsednik Skupštine opštine Ruma.

Kompanija NIS je povodom otvaranja novog modernizovanog objekta pripremila posebne pogodnosti za potrošače prilikom kupovine motornih goriva na NIS Petrol benzinskoj stanici u Rumi. Do 10. oktobra vozači će imati priliku da G-Drive 100 benzin i G-Drive dizel derivate premijum kvaliteta sipaju po ceni standardnog benzina, odnosno evro dizela. Takođe, prilikom kupovine najmanje 25 litara bilo koje vrste derivata do 30. oktobra, potrošače očekuju prigodni pokloni.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...