NIS otvorio rekonstruisanu benzinsku stanicu u Jagodini

BM

Prva modernizovana maloprodajna benzinska stanica NIS Petrola otvorena je danas u Jagodini a iz NIS-a ističu da razvoj maloprodajne mreže ostaje jedan od prioritetnih pravaca u poslovanju kompanije.

U okviru projekta modernizacije svoje maloprodajne mreže NIS je u Jagodini otvorio rekonstruisan maloprodajni objekat NIS Petrola.

Ova benzinska stanica izgrađena je u skladu sa strogim ekološkim propisima i vodećim svetskim tehničkim standardima, opremljena je dvostranim multipleks aparatima za točenje goriva, modernog je dizajna i usmerena je na zadovoljenje potreba najzahtevnijih potrošača. Potrošačima se nudi širok asortiman goriva evro pet kvaliteta domaće proizvodnje, visokokvalitetni premijum G-Drive naftni derivati, TNG unapređenog kvaliteta iz Rafinerije nafte Pančevo, kao i bogat izbor robe široke potrošnje.

Iz NIS-a ističu da razvoj maloprodajne mreže ostaje jedan od prioritetnih pravaca u poslovanju kompanije.

„Danas otvaramo prvi modernizovani maloprodajni objekat u Jagodini koji je izgrađen po nasavremenijim standardima. Naš ponos i naša vrednost su naši kupci i zato je ova benzinska stanica usmerena na zadovoljenje potreba naših potrošača koji su za nas prioritet. NIS nastavlja proces modernizacije maloprodajne mreže u Jagodini – očekuje nas još jedna rekonstruisana NIS Petrol benzinska stanica, Jagodina 3“, istakao je direktor Bloka Promet kompanije NIS, Aleksej Černikov.

„Drago mi je što su precesom modernizacije kompanije NIS obuhvaćena dva maloprodajna objekta u Jagodini. Time smo na dobitku svi – i grad, i NIS jer su benzinske stanice lepe kao i mesto na kome se nalaze. Godišnje Jagodinu poseti između 400 i 500 hiljada turista uz koje su i naši sugrađani, tako da sam uverena da će svaki dinar koji je uložen u ovu rekonstrukciju biti isplativ. Koristim ovu priliku da ispred lokalne samouprave uputim zahvalnost kompaniji NIS koja je obezbedila sredstva da 500 studenata iz Jagodine i ove godine poseti evropsku prestonicu – grad Beč“, izjavila je Snežana Vukašinović, zamenica gradonačelnika Jagodine.

Povodom otvaranja ove benzinske stanice NIS je pripremio posebne pogodnosti za potrošače koji kupuju motorna goriva. Do 4. oktobra vozači će imati priliku da G-Drive 100 benzin i G-Drive dizel derivate premijum kvaliteta sipaju po ceni standardnog benzina, odnosno evro dizela. Takođe, prilikom kupovine najmanje 25 litara bilo koje vrste derivata do kraja novembra potrošače očekuju prigodni pokloni.

Otvaranje nove NIS Petrol benzinske stanice tradicionalno je obeleženo donacijom goriva ustanovama od javnog značaja – predškolskoj ustanovi Pionir, kao i JKP Standard iz Jagodine.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...