Lukoil povećava broj pumpi u Srbiji

BM

Lukoil Srbija, kompanija koja sa 114 benzinskih stanica zauzima drugo mesto na tržištu Republike Srbije otvorila je petu pumpu u Nišu.

Lukoil Srbija AD otvorio je svoju petu benzinsku stanicu u Nišu a 114. u Srbiji.

„U Nišu otvaramo još jedan savremeni objekat po svim evropskim ekološkim standardima, komforan za potrošače, gde mogu da natoče motorna goriva visokog kvaliteta, kupe različite proizvode i da naprave pauzu u našem udobnom kafeu. Klijentima želimo da ponudimo brendirana goriva nove generacije i besprekornu uslugu. Nastojimo da budemo pouzdan partner, obezbedimo nova radna mesta. Stoga se nadamo produžetku plodotvorne saradnje s gradom Nišem, izjavio je Igor Semeničev, generalni direktor Lukoil Srbija i rukovodilac Balkanske regionalne organizacije Lukoil.

Benzinska stanica Carina 2 u ulici Jovana Ristića bb u niškoj opštini Palilula izgrađena je po savremenim evropskim standardima i nudi svojim potrošačima sve vrste motornih goriva, među kojima i goriva nove generacije ECTO Diesel, Zimski ECTO Diesel i benzin ECTO Plus. ECTO je inovaciono gorivo sa poboljšanim eksploatacionim i ekološkim svojstvima, stvoreno uz upotrebu savremenih tehnologija. Osim toga, u ponudi je i širok asortiman LUKOIL motornih ulja, auto-kozmetike, kao i robe široke potrošnje.

Lukoil Srbija AD sa 114 benzinskih stanica zauzima drugo mesto na tržištu Republike Srbije i istovremeno je centar Balkanske regionalne organizacije, koja okuplja preduzeća kompanije Lukoil u Makedoniji, Crnoj Gori i Hrvatskoj. Pored maloprodajne mreže kompanija poseduje i dva aktivna naftna skladišta u Ostružnici i Doljevcu.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...