U Beograd i Novi Sad je Bah dojezdio na kamili

BM

Mjuzikl za mlade od 3 do 16 godina 26. i 27. decembra 2018. u 16:00 časova u UK Vuk Karadžić, 30. i 31. decembra 2018. u 16:00 časova i Eđšeg centru kulture u Novom Sadu

U produkciji Global Intercultural Performing Arts Cast (GIPAC), uz podršku  Instituta za umetničku igru iz Beograda, održaće se muzikl za decu i mlade "Bah jezdi na kamili - muzičko putovanje", u sredu i četvrtak, 26. i 27. decembra 2018. godine, u 16:00 časova u Beogradu u UK Vuk Karadžić i nedelju i ponedeljak 30. i 31. decembra 2018. u 16:00 časova u Eđšeg centru kulture u  Novom Sadu.

gipac-kamila- 

Deca iz Sjedinjenih Američkih Država i Kine  i igrači Instituta za umetničku igru iz Beograda zajedno  pevaju, igraju, glume i  sviraju, dočaravajući putovanje Johana Sebastijana Baha kroz vreme i kontinente. Inspirisani knjigom Džin Fu, svetski priznate kompozitorke i dirigentkinje, rediteljka Vanže Žang uz mentora Aleksandra Ilića, profesora Institurta za umetničku igru, oblikovala je još jednu, takoreći premijernu verziju ove razdragane muzičko pozorišne avanture kroz koju upoznajemo različite kulturne baštine. U predstavi će zablistati sjajna Jiting Vang koja igra Baha. Prilika je da istaknemo da je Jiting izvanredna pijanistkinja čiji premijerni nastup najavljujemo u Eđšeg centru u februaru mesecu sledeće godine. Uz nju će zablistati mlada već popularna  zvezda u ulozi Fimba, Aruiel    i njena ekselencija, Sofi Ping, ambasadorka za kulturu mladih NR Kine.

bah

Predstava je namenjena deci i mladima starosti od 3 do 16 godina. Trajanje: 45 minuta.

Tako se Bah jezdeći na kamili pridružio kineskom nacionalnom programu „Jedan pojas jedan put“ opasujući planetu premijernim nastupima u Beogradu, Novo Sadu, Atini, Kotoru....

Fotografija: Jiting Vang, fotoraf, Ksenija Ćuk


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...